{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vandringsresa i Peru & Colombia


Rainbow ountain Trek | Inkaleden| Trekking i Peru & Colombia | KILROY
Se hela rutten

Reslängd

5-7 veckor

Antal länder

2

Resetyp

Trekking

Inkluderat

Flyg, vandringsäventyr och boende

Jag vill veta mer
Snöra på dig kängorna för den ultimata vandringsresan i Sydamerika!

Upplev Sydamerikas skönhet till fots och lär känna lokalbefolkningen längs vägen. Förbered dig på att bli svettig på Colombias Lost City Trek och att tappa andan på de höga höjderna i Anderna. Belöningen är utsikten över forntida ruiner och färgglada klippor. Vi lovar att du får gott om tid mellan varven för att hämta andan innan du ger dig ut på nästa vandring. Är du redo att möta din inre Indiana Jones?

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Cartagena 
 • Ankomstpaket i Cartagena 
 • The Lost City Trek & Medellín
 • 2 övernattningar i Bogota
 • Flyg från Bogota till Cuzco
 • Ankomstpaket i Cuzco
 • 1 dagars Rainbow Mountain Trekking Adventure
 • Inkaleden
 • Flyg från Lima
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert

Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 

Reseförslag: Vandring i Peru & Colombia

Stockholm - Cartagena - Lost City Trek - Medellín - - Bogota - Cusco - Rainbow Mountain - Inkaleden - Lima - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Cartagena, Gör dig redo

Börja ditt vandringsäventyr i civilisationen, innan du ger dig ut i naturen. Cartagena är det perfekta stället att börja din vandringsresa i Sydamerika. Denna livfulla, färgglada stad välkomnar dig till denna vackra kontinent och är full av överraskningar. Vi ser till att du blir upphämtad från flygplatsen och har även bokat boende till dig på ett riktigt nice vandrarhem. Passa på att utforska denna stad genom att följa med på en gratis guidad tur eller ladda upp inför vandringen med ett skönt yogapass.

Caribbean Adventure, The Lost City Trek

Ditt vandringsäventyr börjar med en natt i vackra Santa Marta. Utforska den vackra kuststaden och fyll på med förnödenheter inför vandringen. Nästa dag beger du dig ut i djungeln för ditt 5 dagars vandringsäventyr till Ciudad Perdita, också känd som den förlorade staden. Det är här du kommer i kontakt med din inre Indiana Jones: klättra i branta sluttningar, korsa floder och slå upp läger längs vägen.

Efter att du avslutat din vandring är du värd lite tid på en av Colombias vackraste stränder: Tayrona National Park. Svalka dina ömma fötter och njut av en kall öl medan du ser solen gå ner, samtidigt som du återskapar minnen från de senaste 5 dagarna i den colombianska djungeln med dina nya kompisar.

Medellín, äventyret fortsätter

Hoppa på ett plan till Medellín för en rolig utekväll med gänget och ett besök i stadsdelen Comuna 13. Medellín är ett förvånansvärt säkert resmål och supercoolt att hänga runt på ett tag. När du har sagt hejdå till dina resevänner, får du lite tid för att utforska omgivningarna på egen hand. Guatapé borde definitivt finnas på din bucketlist. Dessutom rekommenderar vi starkt att du beger dig till Salento. Det är perfekt om du vill hinna med lite extra vandring!

Hoppa sedan på bussen till nästa destinatin: Bogota

Cuzco, Ladda om inför nästa vandring

Bara att ta dig till Cuzco kan göra dig andfådd, bokstavligen. Denna gamla stad i Anderna ligger nämligen på 3.400 meters höjd!! Vi har ordnat med ett startpaket på 4 dagar som ger dig gott om tid att hämta andan, vänja dig vid omständigheter och checka in på ett supermysigt vandrarhem mitt i centrum. Här finns massor av trevliga caféer, restauranger, butiker och några riktigt häftiga historiska byggnader att spana in. Cuzco är en sån där stad där du genast känner dig som hemma. Välkommen till Peru!

Rainbow Mountain Trek, Färgglada berg på hög höjd

Upp och hoppa! Du vaknar tidigt för att ta dig till startpunkten för din nästa vandring. Från Quesiuno väntar en utmanande 3 - 4 timmars vandring till den lilla byn Llamachimpana. Det är en brant vandring som väntar till Red Valley Viewpoint, men härifrån är utsikten över Rainbow Mountain helt enkelt något extra. Förundras över omgivningarna på vägen neråt och njut av en välförtjänt lunch efteråt. När du har nått slutet av Rainbow Mountain Trek har du gått cirka 14 kilometer. Du tar dig sedan tillbaka till mysiga Cuzco där du får göra dig redo för nästa episka vandring.

Inkaleden Vandring till Machu Picchu

Njut av en välförtjänt dags vila innan du beger dig ut på den mest kända vandringen i detta reseförslag: Inkaleden, stigen som inkaerna tog till den antika staden Machu Picchu. Denna vandring är helt magisk och - återigen - hisnande. Merparten av utrustningen tas hand om åt dig, så du behöver bara bära med dig en liten dagsryggsäck.

Vandringen tar totalt 4 dagar och du går uppför trappor samtidigt som du är omgiven av gigantiska berg, lamor och grönskande landskap. Du övernattar i tält längs vägen. Sista dagen börjar du vandringen innan soluppgången för att se till att du och din grupp är de första som kommer till Machu Picchus solport. Det här är ett episkt avslut på vandringen, men lita på oss när vi säger att hela vandringen i sig är minst lika minnesvärd!

Förresten! Inkaleden har en tendens att sälja slut för en lång tid framöver. Men oroa dig inte om du missade din chans. Det finns massor av andra bra alternativ som vi gärna tipsar dig om. Snacka med oss så hjälper vi dig!

Lima, Perus huvudstad

Resten av rutten överlåter vi till dig. Det finns så mycket mer att utforska i Peru, men allt beror på din budget och hur mycket tid du har. Prata med din reseexpert för att göra en plan som passar dig. Vi rekommenderar att resa tillbaka med buss via Arequipa, Nazca och Huacachina till exempel!

För dig som känner att det är dags att avsluta resan här har vi bokat ett flyg hem från Lima. Om du inte är redo att åka hem till Sverige än utan vill resa vidare på nya äventyr är det bara att hojta till så förlängaer vi resrutten!

Bogota

När du väl har anlänt till Bogota checkar du in på vårt favoritvandrarhem. Vi har ordnat 3 nätters boende, vilket ger dig gott om tid att utforska Colombias huvudstad! Lita på oss när vi säger att det finns massor av coola platser att upptäcka. När du är redo att lämna Bogota beger du dig till flygplatsen för att hoppa på till Cuzco i Peru. Det är dags för nya vandringar!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...