{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Säsonga i Kanada med vårt Powder Package

säsonga i kanada på skidorten whistler

Säsongsjobba i Kanada med ett Working holiday-visum

Kanada är känt för sina oförglömliga vintersäsonger. Behöver vi ens nämna perfekt pudersnö, spännande nattliv och magnifika omgivningar? Låter det som musik för dina öron borde du göra en säsong på en av Kanadas otroliga skidanläggningar. För vintersäsongen hålls intervjuerna vanligtvis i mitten av sommaren.

Vintersäsongen för 2023/2024 är fullbokad! Men det finns fortfarande platser kvar för sommarsäsongen 2024! Ditt visum är giltigt i 12 månader så det är möjligt att kombinera det med vintersäsongen 2024/2025. 

Taggad på att enbart söka till vintersäsongen 2024/2025? Ansökningen har inte öppnat ännu, men vi uppdaterar den här sidan så fort det är möjligt att söka igen (vanligtvis i oktober). Har du frågor så länge om Working Holiday i Kanada? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Ställ dina frågor här

Jobba en vintersäsong på en skidort i Kanada

Att arbeta i Kanada är något många drömmer om och då snackar vi givetvis om att säsonga på en av Kanadas många skidresorter under den långa (och underbara!) vintersäsongen. För att det här ska vara möjligt behöver du ett Working Holiday-visum och KILROY hjälper dig genom hela processen. Vi guidar dig i allt från att skaffa visum och boka flygbiljetter till intervjuer med goda chanser till jobb på en skidresort i tex. Jasper eller Banff. Jobben är inom allt från butik, skiduthyrning, skidskola, bokning, skidliften och inom hotell och restaurang, bara för att nämna några. När du inte jobbar lever du ditt bästa liv i backen, tillsammans med andra säsongsjobbare!

working-holiday-club-canada (3)

Sommarjobba i Kanada

Visste du att det även är möjligt att åka för att jobba i Kanada även under sommaren? Tvärtemot vad många tror är Kanada faktiskt ett väldigt populärt turistmål under sommarmånaderna då alla kommer hit för att njuta av den vackra vildmarken! Snön börjar smälta, djuren vaknar upp ur vinterdvalan och vandring, forsränning, downhill cykling och bergsklättring är bara några av de fantastiska aktiviteterna du kan uppleva samtidigt
arbetar en sommarsäsong i Kanada på en resort i te.x Lake Louise eller Baff Springs. 

Intervjuerna för sommarjobben hålls i februari/mars. Hör av dig så guidar vi dig genom processen!

Banff Lake Louise Girl In Canoe Cover

Working Holiday i Kanada 2023/24 – vad kostar det?

Oavsett om du vill ge dig ut ensam eller med en grupp vänner är vårt Canada Summer Adventure Pack och Canada Powder Pack din biljett till ett fantastiskt äventyr utomlands.

Sommar 2024 - anmälningsdatum och priser:

 • Fram till 1 december 2023 är priset 616 EUR (Early Bird-erbjudande)
 • Efter den 1 december 2023 är priset 675 EUR

 

Vintern 23/24 - anmälningsdatum och priser:

 • Fram till 31 januari 2022 är priset 689 EUR (Early Bird-erbjudande)
 • Efter 1 februari 2022 är priset 805 EUR

Detta ingår under Summer Adventure Package för sommaren 2023:

 • Personlig jobbintervju med en resort i Kanada
 • Garanterat jobb med 4-6 månaders kontrakt eller pengarna tillbaka
 • Hjälp med att ansöka om visum
 • Ankomstguide till Kanada
 • Garanterad personalbostad och hjälp att få ditt personnummer
 • Säsongs "cykelpass" på din resort (kan variera beroende på plats)
 • Orienteringsmöte vid ankomst
 • Vancouver sightseeingtur
 • Sociala evenemang
 • Hjälp till att öppna ett kanadensiskt bankkonto och skaffa ett mobilnummer
 • Hjälp med skatteunderlag
 • Facebookgrupp för alla orter – träffa dina nya kollegor innan du anländer
 • 24-timmars support inom landet
 • Vinterresortsplaceringar om du vill stanna och arbeta även under vintersäsongen

Detta ingår under en Working Holiday i Kanada vintern 2023/2024 med Powder Package:

 • Personlig jobbintervju med en resort i Kanada
 • Jobb inkl. ett kontrakt som sträcker mellan 4–6 månader - annars pengarna tillbaka
 • Hjälp med att ansöka om visum
 • Garanterat boende
 • Liftkort för hela säsongen på "din" resort* (värt upp till 1 800 EUR)
 • Hjälp med att ordna ett kanadensiskt Social Security Number (personnummer)
 • 10 % rabatt på SameSun Hostel i Vancouver ink. gratis frukost, 20 % rabatt på mat och dryck
 • Introduktion vid ankomst
 • Ankomstfest och andra eventinbjudningar
 • Hjälp med att öppna ett kanadensiskt bankkonto och ordna en telefon
 • Hjälp med skatteformulär
 • Medlemskap i en facebook-grupp som finns för varje resort - bekanta dig med dina nya arbetskamrater innan du flyger till Kanada
 • Support dygnet runt

 

Kontakta oss för att höra mer om paketet

Working Holiday i Kanada - vad kostar det?

Oavsett om du vill säsonga med ett gäng vänner eller dra iväg själv är det en garanti att vårt Powder Package. För vintersäsongen 22/23 hålls intervjuerna online under sommaren. För jobb under sommarsäsongen hålls intervjuerna i februari/mars. Hör av dig till oss för att få mer information om hur ansökningsprocessen går till! 

Arbeta på kanadensiska skidresorter i världsklass

De skidresorter vi samarbetar med är av världsklass och inkluderar Lake Louise and Silverstar och Revelstoke. 

Varje år reser tiotusentals unga äventyrslystna säsongare till Kanada från världens alla hörn för att uppleva en skidsäsong här. Vi rekommenderar därför att du låter oss hjälpa dig att hitta en anställning innan din ankomst – både för att slippa att bli besviken och för att spara en mindre förmögenhet.

Arbetsuppgifter som säsongare i Kanada

I samarbete med The Working Holiday Club erbjuder vi jobbmöjligheter inom skiduthyrning och andra skidortsrelaterade uppgifter, så som skidliftoperatör, såväl som arbeta på exempelvis restauranger och hotellreceptioner, för att nämna några. Under sommarsäsongen finns det massor av jobb inom restaurang - och på fritiden kommer du ha fullt upp med andra aktiviteter! 

Alla anställningar under vintersäsongen är kopplade till en skidresort och skidåkning. Du får en grundlig introduktion och många förmåner, som billigare boende, konkurrenskraftiga löner, personalrabatter, gratis liftkort och inbjudningar till massa olika mingel och fester.

Vem kan åka på Working Holiday i Kanada?

Du som är mellan 18-30 år kan ansöka om ett Working Holiday-visum i Kanada. Hör av dig så berättar vi mer om hur ansökningsprocessen går till! 

Biometriska fingeravtryck - ett måste

År 2019 trädde en lagförändring i kraft vilken innebär att det nu är ett krav från den kanadensiska regeringen att biometriska fingeravtryck måste lämnas in som en del av ansökan.

För närvarande är det endast är möjlig att lämna detta fingeravtryck i Stockholm, Paris, Berlin, Dusseldorf, Haag och London. Detta kostar 85CAD.

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...