{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Säsonga i Kanada med vårt Powder Package

säsonga i kanada på skidorten whistler

Vill du resa och tjäna pengar och göra något riktigt kul på samma gång?Då kanske Working Holiday i Kanada är något för dig! Working Holiday är ett arbetstillstånd som tillåter dig att stanna i Kanada i upp till två år och arbeta på olika jobb och platser, vanligast är skidorter. Du kommer att få uppleva kulturen, naturen och människorna i detta otroligt vackra land, samtidigt som du tjänar ihop till reskassan!

Kanada är utan tvekan en av världens bästa skiddestinationer och är känt för sin fantastiska vintersäsong. Perfekta snöförhållanden, grymt bra nattliv och sjukt vackra landskap. Det kan vara din vardag om du åker på Working Holiday i Kanada. Du kan även jobba i Kanada under sommarsäsongen, när resenärer från världen över strömmar till Kanada för att vandra, klättra och se Rocky Mountains. Eftersom ditt visum är giltigt i 12 månader kan du jobba både vinter- och sommarsäsong i Kanada. Drömkombo?

Working Holiday i Kanada 2024/25 – vad kostar det?

Oavsett om du vill åka solo eller med en kompis är vårt Canada Summer Adventure Pack och Canada Powder Pack din biljett till ett fantastiskt Working Holiday år i Kanada:

Sommaren 2024 - anmälan & priser:

 • Du kan registrera dig redan nu och betala ett fast pris på 665 EUR. 

 

Vintern 2024/2025 - anmälan & priser:

 • Fram till den 31 december 2024 betalar du 810 EUR (Early Bird-erbjudande)
 • Efter den 1 januari 2024 betalar du 860 EUR

 

Vad ingår i sommarpaketet 24/25?

 • Personlig jobbintervju med en resort i Kanada
 • Garanterat jobb med 4-6 månaders kontrakt eller pengarna tillbaka
 • Hjälp med att ansöka om visum
 • Ankomstguide till Kanada
 • Garanterad personalbostad och hjälp att få ditt personnummer
 • Säsongs "cykelpass" på din resort (kan variera beroende på plats)
 • Orienteringsmöte vid ankomst
 • Vancouver sightseeingtur
 • Sociala evenemang
 • Hjälp till att öppna ett kanadensiskt bankkonto och skaffa ett mobilnummer
 • Hjälp med skatteunderlag
 • Facebookgrupp för alla orter – träffa dina nya kollegor innan du anländer
 • 24-timmars support inom landet
 • Vinterresortsplaceringar om du vill stanna och arbeta även under vintersäsongen

 

Vad ingår i vinterpaketet 24/25?

 • Personlig jobbintervju med en resort i Kanada
 • Jobb inkl. ett kontrakt som sträcker mellan 4–6 månader - annars pengarna tillbaka
 • Hjälp med att ansöka om visum
 • Garanterat boende
 • Liftkort för hela säsongen på "din" resort* (värt upp till 1 800 EUR)
 • Hjälp med att ordna ett kanadensiskt Social Security Number (personnummer)
 • 10 % rabatt på SameSun Hostel i Vancouver ink. gratis frukost, 20 % rabatt på mat och dryck
 • Introduktion vid ankomst
 • Ankomstfest och andra eventinbjudningar
 • Hjälp med att öppna ett kanadensiskt bankkonto och ordna en telefon
 • Hjälp med skatteformulär
 • Medlemskap i en facebook-grupp som finns för varje resort - bekanta dig med dina nya arbetskamrater innan du flyger till Kanada
 • Support dygnet runt

 

Var i Kanada kan jag jobba?

På sommaren finns det möjligheter att jobba vid Lake Louise, Cathedral Mountain Lodge och Fairmont Banff Springs, bland annat. Alla dessa är förstklassiga platser för utomhussporter och äventyr i bergen, sjöarna och vildmarken. Det är ett paradis för cykling, klättring och vandring.

Intervjuer för sommarsäsongen startar i slutet av februari eller början av mars och säsongen startar i mitten av maj.

Under vintern inkluderar våra partners skidorter i världsklass: Lake Louise och Silverstar. Tiotusentals unga människor från hela världen reser till Kanada varje år för skidsäsongen, så det är en bra idé att se till att du har ett jobb innan du reser (vilket vi hjälper dig med!) - inte bara för att slippa bli besviken utan också för att spara en mindre förmögenhet om du kommer till Kanada utan inkomst.

Intervjuer inför vintersäsongen startar någon gång under 2023, medan själva säsongen startar i november.

 

Vilka typer av jobb finns?

På vintern finns jobb inom skiduthyrning, skidliftoperatör och andra skidrelaterade uppgifter, samt på restauranger och hotell för att bara nämna några jobb i Kanada. Men alla jobb är relaterade till vintersport på något vis och kommer med full utbildning, bra löner, boenderabatter, personalrabatter, gratis liftkort och inbjudningar till event och fester.

Under sommarmånaderna finns det en mängd olika jobb tillgängliga inom hotellbranschen: turistservice, bartender, detaljhandel, värd och uthyrningstekniker är bland möjligheterna. Det är ett bra sätt att kickstarta en karriär inom hotellbranschen, på ett riktigt roligt sätt! Tänk att ha det på CV:t?

 

Att tänka på kring ansökningsprocessen

Den kanadensiska regeringen kräver att biometriska fingeravtryck måste lämnas in som en del av visumansökan, vilket för närvarande endast är möjligt vid de kanadensiska ambassaderna eller konsulaten i London, Stockholm, Paris, Haag, Berlin, Reykjavik, Helsingfors och Düsseldorf.

 

Begränsat antal platser för säsongen 24/25

Observera att den kanadensiska regeringen erbjuder ett begränsat antal arbetssemestervisum. Eftersom de är mycket efterfrågade rekommenderar vi att du tar kontakt med oss på KILROY så snart du vet att Working Holiday i Kanada är något för dig!

 

Ingår flyg i priset?

Flygbiljetter till och från Kanada ingår inte i Canada Powder(vinter) paketet, men vi hjälper dig såklart att hitta en billig flygbiljett till Kanada!

För ungdomar upp till 25 år och studenter upp till 33 år har vi speciella flygbiljetter med de stora flygbolagen. Biljetterna är billiga, flexibla och med andra ord perfekt för långresor som utlandsstudier eller Working Holiday. 

Can I apply for a Working Holiday package?

För att vara berättigad till ett Working Holiday-visum i Kanada under säsongen 2023/2025 måste du vara mellan 18-30 år och ha ett rent brottsregister. 

Frågor? Mejla oss

Jobba en vintersäsong på en skidort i Kanada

Att arbeta i Kanada är något många drömmer om och då snackar vi givetvis om att säsonga på en av Kanadas många skidresorter under den långa (och underbara!) vintersäsongen. För att det här ska vara möjligt behöver du ett Working Holiday-visum och KILROY hjälper dig genom hela processen. Vi guidar dig i allt från att skaffa visum och boka flygbiljetter till intervjuer med goda chanser till jobb på en skidresort i tex. Jasper eller Banff. Jobben är inom allt från butik, skiduthyrning, skidskola, bokning, skidliften och inom hotell och restaurang, bara för att nämna några. När du inte jobbar lever du ditt bästa liv i backen, tillsammans med andra säsongsjobbare!

working-holiday-club-canada (3)

Sommarjobba i Kanada

Visste du att det även är möjligt att åka för att jobba i Kanada även under sommaren? Tvärtemot vad många tror är Kanada faktiskt ett väldigt populärt turistmål under sommarmånaderna då alla kommer hit för att njuta av den vackra vildmarken! Snön börjar smälta, djuren vaknar upp ur vinterdvalan och vandring, forsränning, downhill cykling och bergsklättring är bara några av de fantastiska aktiviteterna du kan uppleva samtidigt
arbetar en sommarsäsong i Kanada på en resort i te.x Lake Louise eller Baff Springs. 

Intervjuerna för sommarjobben hålls i februari/mars. Hör av dig så guidar vi dig genom processen!

Banff Lake Louise Girl In Canoe Cover

Working Holiday i Kanada - vad kostar det?

Oavsett om du vill säsonga med ett gäng vänner eller dra iväg själv är det en garanti att vårt Powder Package. För vintersäsongen 24/2 hålls intervjuerna online under sommaren. För jobb under sommarsäsongen hålls intervjuerna i februari/mars. Hör av dig till oss för att få mer information om hur ansökningsprocessen går till! 

Arbeta på kanadensiska skidresorter i världsklass

De skidresorter vi samarbetar med är av världsklass och inkluderar Lake Louise and Silverstar och Revelstoke. 

Varje år reser tiotusentals unga äventyrslystna säsongare till Kanada från världens alla hörn för att uppleva en skidsäsong här. Vi rekommenderar därför att du låter oss hjälpa dig att hitta en anställning innan din ankomst – både för att slippa att bli besviken och för att spara en mindre förmögenhet.

Arbetsuppgifter som säsongare i Kanada

I samarbete med The Working Holiday Club erbjuder vi jobbmöjligheter inom skiduthyrning och andra skidortsrelaterade uppgifter, så som skidliftoperatör, såväl som arbeta på exempelvis restauranger och hotellreceptioner, för att nämna några. Under sommarsäsongen finns det massor av jobb inom restaurang - och på fritiden kommer du ha fullt upp med andra aktiviteter! 

Alla anställningar under vintersäsongen är kopplade till en skidresort och skidåkning. Du får en grundlig introduktion och många förmåner, som billigare boende, konkurrenskraftiga löner, personalrabatter, gratis liftkort och inbjudningar till massa olika mingel och fester.

Vem kan åka på Working Holiday i Kanada?

Du som är mellan 18-30 år kan ansöka om ett Working Holiday-visum i Kanada. Hör av dig så berättar vi mer om hur ansökningsprocessen går till! 

Biometriska fingeravtryck - ett måste

År 2019 trädde en lagförändring i kraft vilken innebär att det nu är ett krav från den kanadensiska regeringen att biometriska fingeravtryck måste lämnas in som en del av ansökan.

För närvarande är det endast är möjlig att lämna detta fingeravtryck i Stockholm, Paris, Berlin, Dusseldorf, Haag och London. Detta kostar 85CAD.

alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...