Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Allt du behöver veta om KILROYS utlandsstudiemässa 2022

friends-student-group-reaching-sky-backside

Osäker på vad det handlar om?

 

Här försöker vi svara på alla dina frågor relaterade till vår digitala utlandsstudiemässa. Förhoppningsvis kommer du att ha en bättre bild av konceptet när du väl har kommit till botten av den här sidan.

Surfer On Beach
See the full program for the Study Abroad Fair
Check out all the cool online talks, and sign up for those you find interesting. It's a great mix og internal and external speakers, and we're sure there's something for you! You can sign up to as many as possible!
KILROY Study Abroad Fair Program

Vad handlar KILROYS utlandsstudiemässa om?

KILROY utlandsstudiemässa är en 3-dagars onliemässa med inspirerande samtal som ger dig inspiration till varför du borde studera utomlands, vart du kan åka, hur du ansöker och hur du finansierar ditt studieäventyr utomlands. 

Mässan äger rum 26-28 sep 2022 och sänds live genom i form av webinars och interaktiva sessioner online. Det är helt gratis att delta och det finns ingen gräns för hur många sessioner du kan anmäla dig till. 

När?

KILROYS utlansstudiemässa går av stapeln 26-28 sep 2022. Vi börjar dag 1 kl. 15:00 och håller på fram till cirka 20:00. Dag 2 kickar vi igång kl. 16:00 och slutar cirka kl. 19:00. Sista dagen börjar första webinaret kl. 16:00 och kl 18:00 säger vi hejdå för denna gång! 

Hur anmäler jag mig?

Det är busenkelt att anmäla sig till utlandsstudiemässan. Klicka dig bara in på det webinar som du vill lyssna på och anmäl dig med namn och e-post. Du kommer att få en bekräftelse via e-post (på engelska) som säkrar din plats och du får även en påminnelse samma dag som webinaret sänds!

Du kan anmäla dig till hur många sessions du vill, men för att få länken behöver du anmäla dig till varje webinar som du är intresserad av! 

Hur deltar jag?

När du har anmält dig kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk. Du släpps in i det virtuella väntrummet 15 minuter innan webinaret börjar, men det går bra att titta in några minuter innan vi går live!

Länken som finns i ditt e-postmeddelande kopplar dig till webinaret via din förvalda webbläsare. Du kan lyssna in från antingen mobilen, datorn eller din surfplatta. Upp till dig! 

Vilket språk hålls presentationerna på?

Alla webinars hålls på engelska, eftersom vi har gäster från hela världen! Som deltagare uppmuntaras du att skriva på engelska i chatten, så att alla kan följa konversationen. Men det går också på att mejla dina frågor till oss i efterhand så får du prata med en av våra svensktalande studierådgivare! 

Den enda presentationen som kommer att hållas på svenska är "Hur du finansierar dina studier utomlands". Det finns många olika regler angående finansiering som gäller för varje land, därför kör vi denna presentation på svenska! 

Kostar det något att delta?

Onlinemässan är 100% GRATIS och du kan anmäla dig till hur många webinars som du vill! 

Jag har anmält mig men tyvärr fått förhinder, kan jag kolla i efterhand?

Ibland blir det ändrade planer. Alla presentationer spelas därför in så att du kan kolla även i efterhand. Men kom ihåg att du måste anmäla dig för att få länk till inspelningen! 

Kan jag anmäla mig till samtliga webinars med ett klick?

Tyvärr går det inte att anmäla sig till alla webinars på en och samma gång. Vi blir jätteglada om du vill lyssna på alla, men du måste registrera dig för varje webinar med namn och e-post. 

Vad kan jag förvänta mig av presentationerna?

Vårt mål är att inspirera inför ditt äventyr utomlands. Alla våra gäster har mycket kunskap inom sitt område och har bjudits in för att inte bara förse dig med information, utan för att ge dig tips och nya perspektiv som kanske utmanar dig lite kring hur du ser på utlandsstudier. 

Vilka gäster har ni bjudit in?

Våra gäste består både våra egna studierådgivare och universitetspartners från hela världen. Vi har även bjudit in några studenter för att ge dig en bättre bild av hur det verkligen är att studera utomlands. Kolla in programmet för att läsa mer om våra gäster! 

Om jag har feedback, hur framför jag den?

Om du har feedback eller coola idéer som kan hjälpa oss att förbättra upplägget inför vår nästa års onlinemässa om utlandsstudier, vill vi gärna höra om det: Mejla [email protected]! 

Vad gör jag om länken inte fungerar?

För att delta i ett webinar behöver du anmäla dig innan det går live. Om länken inte fungerar, försök att registrera dig igen för det webinar som du vill lyssna på. Du kan också prova att gå med via en annan webbläsare och se till at eventuella popup-blockerare är avstängda. Vi kommer även att dela inspelningen med alla som var registrerade. Om du skulle stöta på problem i realtid kan du därför fortfarande ta del av presentationen i efterhand. 

Ljud och bild krånglar, vad gör jag?

Ljud- eller videofördröjningar beror troligtvis på svag internetanslutning. Om du upplever detta under presentationen föreslår vi att du försöker ansluta till en pålitlig internetkälla eller till ditt mobilnät om ditt Wi-Fi är dåligt.

Vill du börja planera ditt äventyr redan nu?

Vi finns här för att reda ut alla frågetecken och hjälpa dig att uppnå dina drömmar. Klicka nedan för att boka ett möte med våra studierådgiviare! 

Boka studierådgivning

Kommande events

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...