{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Holland är känt för sina vindkvarnar, cyklar och tulpaner. Därför är det naturligt att Amsterdam är en föregångare när det gäller hållbar stadsutveckling. Bli inspirerad på denna 2-2,5 timmars guidade tur runt staden, där ni kommer att uppleva olika hållbarhetsinitiativ och höra om Amsterdams historia, nutid och framtid.
Stadsstyrelsen i Amsterdam arbetar efter en ideal om cirkulär ekonomi med inspiration från doughnut-modellen. Det förklarar varför många innovativa projekt och företag med fokus på hållbara åtgärder har startat just här. En guide med stor kunskap och passion för ämnet kommer att berätta för er om allt från hållbar arkitektur och stadsutveckling till lokalt ekologisk mat och rättvis handel samt hållbara företag. Det är möjligt att skräddarsy turen för er eftersom det finns bra hållbara exempel överallt i staden.
Få ett prisförslag
green_amsterdam_cut

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...