{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 populära resmål för klassresan

Greece Athens Girls Acropolis

Dags att boka klassresa? Vi hjälper dig!

Med över 50 års erfarenhet av att arrangera gruppresor till världens alla hörn vet vi vad som krävs för att få till en lyckad resa. Vi skräddarsyr resor till massor av destinationer. Men några är helt enkelt lite mer populära än andra!

Vill ni ha hjälp att skräddarsy en resa efter er budget?

Hos oss är du i trygga händer. Vi vet hur viktigt det är med flexibilitet och logistik när det gäller
resor för större grupper. Vi tar hand om allt det praktiska och kan försäkra dig om att alla detaljer är i sin ordning innan ni ger er iväg

Kontakta våra reseexperter

boka klassresan med KILROY

1. Berlin

Metropolen Berlin är med sitt nära avstånd, låga pris och vibranta miljö ett av våra mest populära alternativ för en studieresa eller klassresa. Här trängs moderna glas- och stålkonstruktioner med historiska byggnader. Berlin har sedan murens fall blivit en stad präglad av sin lust till frihet, kreativitet och mångfald. 

Få ett prisförslag till Berlin

boka klassresan med KILROY

2. Prag

Prag, en så vacker stad! Få städer i Europa kan stoltsera med 600 år gammal arkitektur. Huvudstaden är ett otroligt populärt resmål för klassresor och studieresor då det finns mängder av prisvärda aktiviteter som binder samman gruppen. Många kombinerar också resan med ett lärorikt besök till koncentrationslägret Theresienstadt.

Få ett prisförslag till Prag

boka klassresan med KILROY

3. London

London är en myllrande metropol som ständigt är i rörelse och erbjuder något för alla. Utöver klassiska sevärdheter som Big Ben, Tower of London, Madame Tussauds finns många andra spännande aktiviteter vi kan hjälpa er att boka. Reser ni reser under årets varmare månader vill vi också tipsa om att kombinera Londonresan med en dagsutflykt till den ikoniska stranden i Brighton som ligger en knapp timme från London!

Få ett prisförslag till London

boka klassresan med KILROY

4. Aten

Historia, kultur och arkitektur. Aten har varit bebott i över 7000 år och har utvecklats explosivt de senaste 50 åren. Akropolis, och kanske framförallt Parthenon som byggdes för nästan 2500 år sedan till stadens skyddsgudinna Athenas ära, är ett måste att besöka under en klassresa till Aten!

Få ett prisförslag till Aten

boka klassresan med KILROY

5. Barcelona

I Barcelona finns det mängder med underbara tapasbarer och stränder. Dessutom är det en drömstad för fotbollsentusiasten. Staden har välförtjänt hållit sig i toppen av trendlistan för resmål i Europa, mycket tack vare sitt varierade utbud av aktiviteter och upplevelser.

Få ett prisförslag till Barcelona

Har ni funderingar kring klassresor?

Vi har lång erfarenhet av att arrangera klassresor, studieresor och andra resor för större grupper, både i och utanför Europa. Vi har samarbetspartners över hela världen och kan därför erbjuda dig många alternativ för transport, boende och aktiviteter. Du väljer om du vill ha ett komplett skräddarsytt program för hela resan eller om du endast vill ha hjälp med att boka transport och boende. Oavsett vad du vill ha hjälp med sitter vi på massor av kunskap och nätverket för att resan ska bli precis som ni önskar.

 

Kontakta oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...