{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Avila: Avila, beläget cirka 115 km nordväst om Madrid, är en imponerande fästning från 1000-talet. Den är omgiven av en 2,5 km lång mur med 88 torn, 8 portar och några tusen fönstersmygar. Avila är unik i Europa och har förklarats vara ett nationellt monument för länge sedan. Dessutom så har den gamla stadsmuren det bäst bevarade befästningsverket i Europa.
Segovia: Cirka 87 km nordväst om Madrid hittar du Segovia, essensen av gamla Kastilien och definitivt värt ett besök. Staden är särskilt känd för den romerska akvedukten, som byggdes för att transportera vatten från Fuenfrábergen 17 km ner till Segovia. Andra stora attraktioner i Segovia: Alcázarslottet från 1300-talet, den 12-sidiga kyrkan Vera Cruz, katedralen med dess museum och Tower of San Esteban från 1200-talet.
La Granja: Ca 12 km sydost om Segovia finns Palace of La Granja, som byggdes i mitten av 1800-talet av kung Felipe V. Slottet ligger på en höjd av 1200 m, vid foten av Guadarramabergen. Palatset innehåller fina gobelänger, porslin och möbler och omges av en vacker park med konstnärliga fontäner.
Priset är baserat på max 20 personer.
Priset är exklusive guide.
Få ett prisförslag
230-iberinbound-madrid-avila-segovia-lagranja

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...