{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Engelska på gruppresan
Engelska på gruppresan

Engelska på gruppresan

Du har alltid nytta av engelska språket på en gruppresa, de flesta besök behövs engelskan. På vissa destinationer kan vi hjälpa till att ordna skolbesök, vilket brukar vara mycket uppskattat både hos gruppresenärerna och de på skolan. 

Språkkurs i London

Kombinera klassresan med en språkkurs i London! Vi samarbetar med Edwards Language School, en språkskola som ligger i området Ealing Broadway bara fem minuter från stationen med samma namn, och cirka 30 minuters resväg från centrala London. 

Den välkomnande förorten Ealing Broadway erbjuder ett bra utbud av butiker och restauranger i olika prisklasser. Hit tar ni er enkelt med Londons lokaltrafik!

Om språkskolan i London

Språkskolan grundades 1990 och ligger i en charmig gammal byggnad med nio klassrum. Atmosfären är avslappnad och stämningen god! Byggnaden har en liten lounge samt en lummig gård där rasterna kan spenderas. Det finns Wi-Fi i alla rum.

Om språkkursen

Ni kan välja att göra ett kunskapstest innan ni åker för att på förhand dela in er i grupper utifrån era olika nivåer, eller så delar läraren in er. Varje grupp har ett minimiantal på 10 studenter och max 15. Ni kan välja mellan allt från 9 lektioner under 3 dagar till 20 lektioner under 5 dagar.

Om ni önskar att undervisningen ska handla om ett specifikt område eller hålla ett visst tema är det möjligt att informera skolan om detta så kan de lägga upp undervisningen utifrån era önskemål.

Vi kan erbjuda er olika typer av boende i London med era övriga aktiviteter och planer i åtanke. Edwards Language School kan exempelvis erbjuda prisvärt boende utanför centrala London i trivsamma Ealing.

Jag vill ha mer information om språkkurs i London

Utflykter och aktiviteter

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler Red 50X50
Få kostnadsfritt reseförslag
Vi skräddarsyr gruppresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time Red 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en grupp- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple Red 50X50
Vet vad ni behöver
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...