{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Franska på gruppresan
Franska på gruppresan

Franska på gruppresan

Ta chansen att träna på din franska och lär dig mer om Frankrike på gruppresan! Att använda franskan utanför klassrummets väggar är så mycket mer utvecklande och helt klart roligare än att traggla grammatik i skolbänken. Möjligheten finns att lära sig mer om champagneproduktion och arkitektur, besöka Eiffeltornet och mycket, mycket mer. Frankrike har allt!

Språkkurs i Nice

Passa på att ta en språkkurs som en del av klassresan till Nice. Vi samarbetar med språkskolan International House som har franskakurser av hög kvalitet. Skolan har ett kanonläge i centrala Nice, bara ca 600 meter från både stranden och centralstationen. 

Totalt har språkskolan 11 klassrum som är välutrustade med all modern undervisningsutrustning som behövs.

På rasterna kan eleverna ta det lugnt i skolans lounge, där det finns gratis WiFi, tidningar, tidskrifter, TV och datorer att låna. Skolan har även ett väldigt mysigt bibliotek.

Alla lärare på skolan har en universitetsutbildning och franska som modersmål. Lärarna tar dessutom fortbildningskurser regelbundet för att uppfylla kraven och rekommendationer från ”European Council for the Teaching of Foreign Languages”.

Klassen delas upp i mindre grupper där ni själva bestämmer lämplig storlek.

Vi kan hjälpa er att hitta boende i Nice på vandrarhem, hotell eller hos värdfamiljer med gångavstånd till språkskolan.

Jag vill veta mer om språkkurs i Nice

Spårkkurs i Paris

Boka in en språkkurs i Paris vid ”FAYLI” – ”French As You Like” - och få ut ännu lite mer av er resa! Språkskolan ligger centralt i Paris fjärde arrondissement med närhet till både Place de la Bastille och Notre Dame. 

Vill ni utveckla era franskakunskaper under klassresan? Vi erbjuder språkkurser med språkskolan French As You Like! Skolan har ett gott rykte och skräddarsyr språkprogram för både individuella studenter och grupper. Ni får en språkkurs i franska som matchar både ert schema och era intressen.

Språkskolan har två större klassrum för upp till 37 studenter samt sju mindre klassrum för upp till 8 studenter. Det mest populära "klassrummet" är dock utanför skolans väggar - nämligen runtom på Paris gator och torg. I mindre grupper går ni tillsammans med en lärare till lokala marknader, kulturella och historiska platser samt utforskar Paris shoppingmöjligheter.

Lärarna på FAYLI har alla gedigen erfarenhet av undervisning och kan i egenskap av parisbor komma med unika tips och rekommendationer om vad denna färgstarka stad kan erbjuda. Under lektionerna bjuds det på enklare snacks och skolan erbjuder tillgång till Wi-Fi, gratis kaffe och te samt surfplattor.

Är ni intresserade av en språkkurs i Paris? Vi hjälper också till med transport, boende och aktiviteter utifrån era önskemål och er budget!

Jag vill veta mer om språkkurs i Paris

Utflykter och aktiviteter

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler Red 50X50
Få kostnadsfritt reseförslag
Att planera och hålla i en grupp- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Time Red 50X50
Spara tid och pengar
Vi skräddarsyr gruppresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Apple Red 50X50
Vet vad ni behöver
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...