{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ta dig runt på resan

boka hyrbil, campervan, tågpass eller busspass via KILROY

Hyrbil, campervan, husbil, tågpass & busspass

Drömmer du om att åka på roadtrip i USA kanske? Eller är du taggad på att resa runt i Sydamerika? Vi kan hjälper till att boka både hyrbilar, campervans, husbilar, tågpass eller busspass runt om i världen till schyssta priser och bra försäkringar!

Tips & råd från reseexperter som själva sett världen
Vi har själva rest massor, i både USA, Australien och Nya Zeeland som om vi får välja tre ställen är riktiga drömdestinationer för roadtrips och vet alla do's and don'ts när det kommer till det mesta. Som vilken resväg som är bäst, packning, visum och vilka regler som gäller för att hyra fordon utomlands! 

Planera din drömresa tillsammans med oss
Boka in ett snack över telefon eller i vår butik i Stockholm så kan vi tillsammans lägga upp en plan för din resa. Vilken rutt är bäst att ta? Vill du surfa, dyka, åka på safari, volontärarbeta på resan? Vi fixar allt det där ink. flyg. Du bestämmer hur mycket du vill boka upp i förväg!

Trygghet & Support under hela resan

Vi finns här när du är ute och reser, om något händer eller du behöver hjälp på något vis kan du alltid hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig!

 

Få ett prisförslag

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...