{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ungdoms- & studentrabatt på flygresor

Ungdoms- och studentrabatt flyg hos KILROY

Student eller ungdom? Få rabatt på flyg hos KILROY!

Hos oss hfår du extra bra priser på flyg om du är är under 25 år, eller studerande och under 33 år. KILROY har i samarbete med flera av de stora internationella flygbolagen, däribland British Airways, Qatar Airways, Emirates och Turkish Airlines och ger dig som ungdom eller student rabatter på flygbiljetter. Fördelarna med dessa flygbiljetter är att de är billiga, flexibla och perfekta när du ska på en backpackingresa med flera stoppe eller studera utomlands. 

Passa på att resa som student

Se till att utnyttja förmånerna som kommer med att vara ungdom och/eller student, resorna du kan göra med våra studentbiljetter är på riktigt grymma! Vår a ungdoms- och studentbiljetter på flyg är ofta billigare än vanliga biljetter med liknande villkor. Ungdoms- och studentbiljetter erbjuder dessutom bättre förmånder jämfört med vanliga flygbiljetter, som ofta måste följa strängare regler.

Här är några av fördelarna med ungdoms- och studentbiljetter:

  • Giltighet på 12 månader eller ännu längre
  • Flexibelt att ändra dina resedatum
  • Billig eller gratis mellanlandning på vägen
  • Billigare enkelbiljetter jämfört med vanliga biljetter
  • Avancerade kombinationer av enkelbiljetter

Mer än bara en mellanlandning?

Typiskt för en mellanlandning är att man bara tillbringa tid på en flygplats medan du väntar in din nästa flygavgång. Men det finns andra alternativ. Beroende på biljett och flygbolag, kan du ofta göra en längre mellanlandning (flera dagar eller veckor) gratis, alternativt för en mindre avgift. Populära destinationer för mellanlandning är bl.a. Bangkok, Hong Kong, Singapore, Miami och New York.

Mellanlandningar går inte att boka själv online, men självklart kan KILROYs reseexperter boka detta åt dig. Prata med oss om du vill krydda till din resa med en längre mellanlandning.

ISIC-kortet ger dig mer frihet

När du har ett ISIC-kort (International Student Identity Card) kan du boka alla våra ungdoms- och studentbiljetter för flyg och även de flesta av våra jorden runt-resor. ISIC-kortet är samtidigt ett officiellt student-ID som ger dig access till mängder av erbjudanden och rabatter på närmare 120 000 platser i 125 olika länder. Så se till att skaffa kortet om du uppfyller kriterierna föra att få ett!

Hitta dina flygbiljetter här

Ska du göra en längre resa med flera stopp

Ungdoms- och studentbiljetter går att boka online, men bara som tur-och returresor och enkelresor. För att sätta ihop jorden runt-resor utomlands behöver du kontakta oss – vi hjälper dig mer än gärna!


Frågor? Skriv till oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...