{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dagsutflykter

city-tours-japan-street-cover
Active Day Tours Canyoning

Krydda ditt äventyr med en dagstur

Vi förespråkar alltid att krydda ditt äventyr med häftiga upplevelser, sm exempelvis med dagsutflykter. Det kan vara allt från en heldagsakticitet till några timmar. Men det som är så nice är att du får se mer av destinationen och komma närmare kulturen genom exempelvis en matlagningskurs, en raftingtur eller något helt annat. Vi har MASSOR av tips på dagsutflyketer för alla smaker och plånböcker!

Så istället för att hänga på stranden hela resan kan du samla på oförglömliga upplevelser. Vi har MASSOR av tips på dagsutflyketer för alla smaker och plånböcker!

Vad kan du förvänta dig av en dagstur med KILROY?

För det första kan du alltid förvänta dig att den är proffsigt organiserad. Vi arbetar med lokala guider som pratar engelska och ser till så att ditt upplevelse blir helt fantastisk, oavsett vilken utflykt du väljer. Vissa dagsutflykter är aktiva än andra, prata med oss för att hitta något som passar dig!

Varför resa med KILROY?

Du är i trygga händer
Vi arbetar med erfarna partners som vi har handplockat för att kunna ge dig oförglömgliga upplevelser runt om i världen. Oavsett var du reser kan du vara säker på att allt är i ordning och att du är i goda händer.
Experthjälp hela vägen
Våra reseexperter har massor av egna erfarenheter som de gärna delar med sig av för att du ska få en fantastisk upplevelse.
Få valuta för pengarna
Vi gör allt grovjobbet åt dig. Bokar du en resa via oss kan du vara säker på att du inte går på turistfällorna och får mest valuta för pengarna!

Utforska alla aktiva dagsresor

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...