{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Afrika

En valhaj och en dykare under en dykning i Afrika
En dykar utforskar livet under utan vid dykning i Afrika

Unik dykning i Afrika

Dykningen i Afrika är fantastisk och bjuder på otroliga förhållanden för maxade upplevelser under ytan. Här hittar du ett rikt djurliv och tusentals olika tropiska fiskarter, ntressanta klippformationer och orörda korallrev. Du har dessutom chansen till att se havets jättar, så som valhajar, stora rockor, delfiner, hajar och sköldpaddor. I Afrika finns flera bra dyklocations som bjuder på otrolig sikt under ytan. Kort och gott, i Afrika finns det drömmiga förhållanden som gjorda för en dykupplevelse du sent kommer att glömma.

Nyfiken på dykning i Afrika? Snacka med oss!

Ta ditt dykcertifikat i Afrika

Genom oss kan du ta ditt dykcertifikat i Afrika. Spana in kurserna redan och speciellt de med benämningen "Learn to Dive Course". Efter denna kurs kommer du att vara stolt ägare av ett "PADI Open Water Certificate".

Har du redan dykcertifikat och vill slipa på dina dykskills? Kolla då in de kurser som benämns som "Advanced".

Vi samarbetar endast med de främsta dykcentren och har gjort all research åt dig. Du slipper alltså fundera på var de har bäst dykinstruktörer arbetar och vilka dykcenter som uppfyller säkerhetskraven – vi har redan gjort det åt dig!

Låter dykning i Afrika som en dream come true?

Vi kan guida dig genom alla dina möjligheter när det kommer till att utforska Afrika under ytan!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka i Afrika med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor & blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta den rätta dykupplevelsen för dig

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...