{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning vid Seychellerna

två fötter med simfötter och ett stimm med hajar under en dykning vid seychellerna
två dykare och koraller vid seychellerna

Upplev dykningen vid Seychellerna

Seychellerna är ett öparadis utanför Afrika i Indiska oceanen som består utav över hundra öar. Här möts du utav ett exotiskt djurliv, tropisk natur, vita sandstränder och turkost vatten. Med andra ord en perfekt plats för dykning. Seychellerna är ett dykparadis, både för nybörjare och mer erfarna. Om du inte har ett dykcertifikat sedan innan är det här ett perfekt tillfälle. Upptäck hajar, delfiner, rockor och massor av färgglada fiskar bland korallreven!

Är du taggad på prova dykningen vid Seychellerna?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din dykresa i Tanzania. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om dykning utomlands. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, som vi tar i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka dykningen du kan tänka dig.

Boka in gratis reserådgivning

Varför dyka vid Seychellerna med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta dykupplevelsen perfekt för dig

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...