{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dyk i Sydafrika

Dyk i Sydafrika med KILROY
Dyk i Sydafrika med KILROY

Dyk i Sydafrika

För den äventyrliga dykaren finns det verkligen något att se fram emot när du reser till Sydafrika: På Dyer Island kan du prova ett speciellt 'cage-dive' och komma nära de stora vithajarna som bor i vattnet här. Annars är Sodwana Bay, cirka fyra timmar från Durban, ett absolut mekka för dykare. Denna vik är en del av en marin fristad, större St. Lucia Wetland Park, som är skyddad och även listad på UNESCOs världsarvslista. Här kan du se massor av färgglada fiskar, sköldpaddor, valhajar och delfiner, allt beroende på säsong.

Det här låter ju otroligt bra, jag vill boka eller veta mer!

Varför dyka i Sydafrika med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...