{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Asien

två personer som dyker bland koraller i asien
en clownfisk i en anemon i asien

Dyk bland korallreven i Asien

Det finns en hel del destinationer att välja bland när det kommer till dykning i Asien. Det är även i denna delen av världen du hittar några av havet bästa dyklocations. Kristallklart vatten, makalösa korallrev och färgglada fiskar... du hittar allt under ytan när du dyker i Asien!

Snacka dykning i Asien med oss!

Ta ditt dykcertifikat i Asien

Asien är kanske den bästa kontinenten att lära sig dyka på. Det är billigt, undervattenslivet bjuder på mycket att se, däribland massor av valar. Tyvärr innebär detta också att det finns alltför många dåliga dykskolor. KILROY samarbetar med de bästa dykskolorna i Thailand, Indonesien, Maldiverna och Filippinerna, så att du får en trygg och bra dykkurs på de bästa lägena. Ta ditt PADI Open Water eller Advanced Open Water på din resa i Asien. 

Vart vill du resa för att dyka i Asien?

I Asien finns det väldigt många platser du kan dyka på, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren dykare. Tänk dig att dyka i varmt vatten och omgiven av marint liv och färgsprakande korallrev. Har du redan dykcertifikat? Ta en titt på  "Fundiving" i Asien nedan, i dessa ingår även boende. 

Taggad på att dykning i Asien? 

Eller har du svårt att bestämma dig för vilken dykkurs i Asien du ska ta eller vart du ska dyka i Asien? Snacka med oss så ser vi till att dykresan till Asien blir galet nice!

Få gratis reserådgivning

Varför dyka i Asien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...