{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Nordamerika

Dykning i Nordamerika | Ta dit dykcertifikat i Nordamerika
Dykning i Nordamerika | Ta dit dykcertifikat i Nordamerika

Fundives & dykkurser i Nordamerika

I Nordamerika hittar du riktigt bra dykning där du kan träffa på allt från valhajar och rockor till mantor, sköldpaddor och delfiner. I detta tropiska mvatten kan du både ta dykkurser för nybörjare och putsa på skillsen för de lite mer rutinerade. Du kan dessutom kombinera nytta med nöje och hjälpa till som volontär på ett marint naturbevaringsprojekt i Mexiko. Dykning i Nordamerika bjuder kort och gott på det mesta för dykintresserade.

Taggad på att dyka? Snacka med oss!

Dykkurser & dykcertifikat i Nordamerika

I Nordamerika hittar du perfekta förhållanden för att ta ditt dykcertifikat. Om du aldrig dykt med tuber tidigare är Mexiko grymt att börja på, antingen för att ta ett dykcertifikat eller endast att prova på det en gång. Du kan vara säker på att när du väl dykt en gång kommer du vilja ha det där dykcertifikatet - trust us on this one.

Är du redan en rutinerad dykare? Signa då upp dig för att lösa ett Advanced Open Water-certifikat och avancera i dina dykskills. Eller häng med på ett av våra fundives. Spana in kurserna nedan som inkluderar orden "Advanced" och/eller "Fundiving".

Dykcenter i världsklass

Vi samarbetar endast med de främsta dykcentren och har gjort all research åt dig. Du slipper alltså fundera på var de har de bästa dykinstruktörerna och vilka dykcenter som uppfyller säkerhetskraven – vi har redan gjort det åt dig!

Är du osäker på vilken dykkurs som passar din kunskapsnivå? Hör då av dig till oss så reder vi ut alla frågetecken och tar fram den najsigaste dykresan till Nordamerika du kan tänka dig.

Taggad på att prova på dykning i Nordamerika?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor. Boka in ett kostnadsfritt möte, antingen över telefon eller i en av våra butiker, och låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

 

Varför dyka i Nordamerika med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta ditt dykäventyr i Nordamerika

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...