{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Australien

en clownfisk i en anemon under en dykning i australien
en fisk bland koraller att uppleva under dykning i australien

Magiska korallrev i Australien

Om du planerarna att resa Down Under rekommenderar vi starkt att dyka i Australien. Snorkling och dykning här är en helt fantastisk upplevelse som du kommer bära med dig resten av livet. De flesta känner till världens största korallrev, Stora Barriärrevet, som sträcker sig över 2000 kilometer utanför Australiens kust. Det finns utöver denna maxade plats andra fantastisk dyklocations runt Australien som alla bjuder på ett rikt undervattensliv, och en del vrak att upptäcka!

Taggad på att dyka i Australien? Snacka med oss!

Dykcertifikat i Australien

Hos oss hittar du dykkurser och dykutbildningar för nybörjare såväl som dykexperter. För dig som vill lära dig att dyka från grunden har vi flertalet möjligheter för att ta ett PADI-dykcertifikat. För dig som redan samlat på dig en del dykerfarenhet är certifikaten Open eller Advenced Open Dive grymma alternativ. Eller signa helt enkelt upp dig på ett fundive för att kort och gott endast njuta av livet under ytan utanför Australien.

De dykcenter vi samarbetar med erbjuder högkvalitativ utbildning och hög säkerhet. Så du slipper göra research på egen hand gällande var du hittar de bästa dykinstruktörerna och den bästa utrustningen, vi har redan fixat det åt dig.

Osäker på vilken kurs eller utbildning som passar dig? Snacka då med oss så reder vi ut vad som passar för din kunskapsnivå! 

Vill du prova på dykningen i Australien?

Boka in dig på en gratis reserådgivning så guidar vi dig genom dina möjligheter och tar fram ett reseupplägg som matchar din resa perfekt.

Boka in en gratis reserådgivning

 

Varför dyka i Australien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor & blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta dykningen i Australien du drömmer om...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...