{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Missa inte dykning i Carins på din resa i Australien
Missa inte dykning i Carins på din resa i Australien

Dykning i Cairns med närhet till Stora Barriärrevet

Cairs är förutom ett grymt resmål för backpackers en eprfekt destination för dykintresserade, och för dig som drömmer om att göra ett enstaka dyk alternatvit snorkla utanför Australiens östkust. Bäst av allt, precis utanför Carins ligger världen största korallrev, Stora Barriärrevet, där några av världen häftigaste vattenlevande djur lever.

Taggad på dykning i Carins? Snacka med oss!

Dykning i Cairns och vid Stora barriärrevet

Utanför Cairns ligger det enorma Stora barriärrevet. Det är väldigt bra att ha din utgångspunkt från Cairns när du ska dyka, eftersom Stora barriärrevet består av över 2 900 individuella rev. En ytterligare anledning att det är så unikt att dyka i Cairns är att du här hittar världens största samling av marint liv:

  • 1 500 fiskarter
  • 350 olika korallarter
  • 4 000 blötdjur
  • 10 000 olika svamparter

Detta marina liv lockar även knölvalar, havssköldpaddor, sjöfåglar och mycket mer till Cairns! Du kan se de mesta av undervattensvärldens highlights utanför Cairns. WOW-faktorn når alltså nya höjder här!

Ta ditt dykcertifikat i Cairns

På dykcentret som vi samarbetar med i Cairns kan du lära dig att dyka eller avancera dina nuvarande dykkunskaper. Är det första gången rekommenderar vi kursen "Learn to Dive" i Cairns, eller om du redan har dykcertifikat och vill avancera dina dykkunskaper kan vi rekommendera kursen "Advanced Course" i Cairns. Att dyka i Cairns är riktigt häftigt eftersom du både får ett dykmecka och ett backpackersmecka. Två flugor i en smäll och det bästa av alla världar!

Vill du veta mer om möjligheterna till att dyka i Carins?

Klart du ska få veta mer! Boka in dig på en reserådgivning, som alltid är helt gratis, så tar vi fram ett skräddarsytt alternativ för din resa till Carins baserat på budget och dina resedrömmar.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka i Cairns med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta dykningen du drömmer om...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...