{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning vid Fiji

rosa koraller vid en dykning vid fiji
en gul fisk och en dykare som dyker vid fiji

Dykning i Fiji - kristallklart vatten & kritvit sand

Drömmer du om att dyka med hajar och manta rays? Kombinera den drömmen med strandhäng, god mat, fräscha drinkar och skön musik. BOOM – du får Fiji!

Intrigued? Snacka med oss!

Dyk på de bästa platserna vid Fiji

Fiji är en ögrupp som är omringad av fantastiska dyklocations där du kan se allt från vackra koraller, färgglada fiskar och stora hajar. Med andra ord drömstället för dig som älskar livet under vattenytan. Om du åker till Fiji mellan maj och oktober kan du till och med ha turen att få dyka med rockor utanför Mantaray Island tillhörande Yasawa Islands. Om du känner dig mer taggad på att dyka med hajar borde du åka till "The Fiji Shark Dive” där du kan träffa på arter så som tjurhaj, citronhaj, revhaj och amhaj.

Skaffa dykcertifikat vid Fiji

Signa upp dig till ett av våra dykpaket på Fiji och upplev ögruppens bästa platser för dykning. Om du är nybörjare eller en rutinerad dykare spelar ingen roll – vi har något för alla. Om du är osäker på vilken kurs som passar dig, hör då av dig till oss så hjälper vid dig att hitta den ultimata dykupplevelsen perfekt för din kunskapsnivå.

Vi handplockar de dykcenter vi samarbetar med och ser på så vis till att du kan vara säker på att dina dykinstruktörer är de bästa på plats och att säkerheten hålls. Du slipper alltså göra allt research innan resan på egen hand, vi har redan löst det åt dig. Inga rostiga dyktuber eller liknande här inte!

Taggad på dykning vid Fiji?

Vem är inte det! Boka in en reserådgivning, som alltid är gratis hos oss, så ser vi till att ta fram ett skräddarsytt reseförslag som är anpassat utefter din budget och dina resedrömmar.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka på Fiji med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor & blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta dykningen du drömmer om...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspriation

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...