{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Yasawaöarna

diving-fiji-yasawa-island-manta-ray-cover
diving-fiji-yasawa-island-reef-cover

Dyk i Yasawaöarna

Nöj dig inte med att endast upptäcka fastlandet på Yasawaöarna utan utforska även det kristallklara vattnet med att dyka. Du kommer inte bara att utforska orörda korallrev, utan även också se havsliv som mantra rays och revhajar.

Dykning i Yasawaöarna, Fiji

Dykning i Yasawaöarna är möjlig under hela året, men mellan maj och oktober är chansen att se fantastiska manta rays. De besöker städstationer (där fisken kommer och äter parasiter och rengör sina sår - som ett spa!) och för att hitta mat. Boka ditt dykpaket och få tillgång till husrevet på resorten, där dykare har sett upp till 13 mantor samtidigt.

Missa inte chansen att dyka med ett av de vackraste och vackra marina djuren i världen.

Dykförhållanden i Yasawaöarna

Dykplatsen i Yasawaöarna är känd för extremt god sikt och härlig vattentemperatur. Det finns gott om dykplatser för alla dykare, beroende på strömmar, väder och tider.

Snacka dykning med oss

  

Varför dyka i Yasawaöarna med KILROY

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att resan blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Hitta den rätta dykupplevelsen för dig

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...