{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Språkkurser utomlands

Lär dig ett nytt språk i ett annat land - här hittar du feltalet språkkurser utomlands!
Lär dig ett nytt språk i ett annat land - här hittar du feltalet språkkurser utomlands!

Ta en språkkurs utomlands och lär dig ett nytt språk

Varför inte krydda din resa med att signa upp dig på en språkkurs utomlands? Bästa sättet att lära sig ett språk är att använda det och var gör man inte det bäst om inte bland locals. När du tar språkkurser utomlands kommer du att använda språket även utanför klassrummet, i vardagen. Vi erbjuder språkkurser för alla åldrar, i ett antal länder samt för olika kunskapsnivåer; både för nybörjare och för dig som redan har lite baskunskaper.

Hur går våra språkkurser utomlands till?

Vi samarbetar med några av de bästa språkskolorna på några av världens populäraste backpackerdestinationer. Detta gör att det är enkelt att kombinera din resa med språkkurser utomlands i härliga miljöer. Vi ser till att det blir roligt och berikande att lära sig ett nytt språk.

Språkkurserna kan du antingen göra själv med egen lärare, som par eller i en mindre grupp och kurserna varar i regel från en vecka och upp till fyra veckor. Längden på språkkurserna är helt upp till dig själv att bestämma beroende på hur mycket du önskar att få ut av utbildningen. Vanligtvis arrangerar även språkskolorna mindre turer i närområdet vid sidan av undervisningen – så du får chansen att testa dina språktalanger ute bland riktiga locals.

Hos oss hittar du språkkurser i spanska i Karibien, Europa samt i Nord-, Central och Sydamerika. Du kan även gå på engelskkurser i England och på Malta. 

Intresserad av att gå en språkkurs i ett annat land?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap om att just lära sig ett språk utomlands. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar kring språkkurser utomlands, resor och allt däremellan. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka resan du kan tänka dig. 

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv ett meddelande

Varför ta en språkkurs utomlands med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Språk

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...