{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Språkskola i Argentina

Lär dig spanska i Argentina
Lär dig spanska på en språkskola i Costa Rica innan du reser i Centralamerika. Det är alltid en bra idé att känna till några spanska meningar när du reser i Centralamerika, eftersom det inte är allt du träffas på din vän som kan prata engelska. Läs mer om att lära sig spanska i Costa Rica på KILROY här.

Lär dig Spanska i Argentina

Ta en språkkurs i Spanska i Argentina och starta din resa till Sydamerika. En språkkurs ger dig en unik möjlighet att lära dig landets eget språk, som du kan träna och använda under din resa. Du får många möjligheter att möta lokalbefolkningen och Argentinas färgrika kultur och historia.

Det finns spanska kurser på alla nivåer, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Undervisningen kan utföras antingen ensam, i par eller i mindre grupper. Våra paket gör att du har allt, så du måste bara bry dig om att lära och underhålla dig själv under din fritid. Under hela spanska kursen kommer du att ha gott om möjligheter att träna dina nyförvärvade spanska färdigheter på resor runt staden och det lokala området som arrangerar språkskolan.

Är du peppad på plugga spanska under resan i Argentina?

Boka in en reserådgivning med oss (helt gratis!) så rivstartar vi äventyret! Vi svarar på alla dina frågor om att studera spanska i Argentina och kan även hjälpa dig att hitta de bästa flygbiljetterna!

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv ett meddelande

Varför lära sig Spanska i Argentina med KILROY

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att resan blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...