{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Språkskola i Costa Rica

Lär dig spanska i Costa Rica
Lär dig spanska i Costa Rica

Lär dig spanska i Costa Rica

Ta en spanska kurs i Costa Rica på din resa genom Centralamerika. Costa Rica är den perfekta platsen att starta din resa i Centralamerika och när du reser runt, kommer du att uppleva att det är långt ifrån alla som talar engelska.

Du kommer också att lära dig att ett språk är bäst lärt i det land där det talas. Då kommer du att kunna testa dina nya spanska färdigheter när du reser runt. De spanska lärarna på vår Costa Rica-språkskola är vana och bra på undervisningen. Oavsett om du vill lära sig spanska från rent intresse, till den framtida arbetsmarknaden eller på grund av din skola, är Costa Rica ett utmärkt ställe att lära sig spanska.

Är du peppad på plugga spanska under resan i Costa Rica?

Boka in en reserådgivning med oss (helt gratis!) så rivstartar vi äventyret! Vi svarar på alla dina frågor om att studera spanska i Costa Rica och kan även hjälpa dig att hitta de bästa flygbiljetterna!

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv ett meddelande

Varför lära dig Spanska i Costa Rica med KILROY

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att resan blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...