{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Språkskola i Nicaragua

Lära dig spanska på språkskola i Nicaragua | KILROY
Lära dig spanska på språkskola i Nicaragua | KILROY

Lär dig spanska i Nicaragua

Språkskolan i Nicaragua ligger faktiskt i ett kulturcenter i Granada, där det finns gott om möjligheter att volontärarbeta som en del av av din resa, om du vill. Faktum är att överskottet från språkskolan används för att hjälpa och stödja de lokala barnen så att de kan få utbildning och mat.

Om du inte kan prata spanska alls när du anländer kommer det att kräva minst två veckors spanskalektioner innan du kan börja volontärarbeta i området också.

Snacka med oss om du vill veta mer

Är du bara intresserad av att lära dig spanska, är det självklart också möjligt, och oavsett vad du väljer kommer du att berikas med lokal kultur, läcker mat och fantastiska upplevelser med andra travellers. Du kommer att bo hos en värdfamilj, vilket kommer att hjälpa dig att bli ännu bättre på spanska.

Ett språkkurs i Nicaragua inkluderar:

  • Spanskundervisning
  • Boende hos värdfamilj
  • 3 måltider per dag

Under din spanskkurs kommer du också att få massor av möjligheter att öva dina nyvunna spanskkunskaper med olika city tours och andra aktiviteter i närheten när du är ledig på helgerna. 

Varför lära dig Spanska i Nicauraga med KILROY

Designat för dig

Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.

Res som en local

Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att resan blir precis som du vill.

Optimerad resa

Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...