{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Lär dig spanska utomlands

Lär dig spanska utomlands
Lär dig spanska utomlands

Lär dig spanska utomlands

Spanska är ett av de språk det talas mest av i världen. Har du kunskaper i det spanska språket kommer du att klara dig bra på dina resor både när du träffar lokalbefolkningen och i professionella sammanhang. Ta en spanskakurs och lär dig eller förbättra din spanska på resan!

Du kan mellan välja att ta privatlektioner eller att ta en språkkurs i spanska i mindre grupp. När det inte är lektioner hjälper språkskolan gladeligen till att arrangera andra aktiviteter i området, så att du kan se vad som finns omkring dig.

Vi samarbetar med några av de bästa språkskolorna på några av världens bästa backpackerdestinationer. Detta gör att det är enkelt att kombinera sin resa med språkkurser utomlands i härliga miljöer – vad sägs om att utforska djungeln, stranden eller pulserande städer efter lektionstid?

Är du peppad på plugga spanska under resan?

Boka in en reserådgivning med oss (helt gratis!) så rivstartar vi äventyret! Vi svarar på alla dina frågor om att studera spanska utomlands och kan även hjälpa dig att hitta de bästa flygbiljetterna!

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv ett meddelande

Varför lära dig spanska med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...