{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Indonesien

man som går i vattnet som är taggad på att surfa i indonesien
en kvinna på en strand under ett surfcamp i indonesien

Dra iväg till ett surfcamp i Indonesien

Drömmer du om att surfa i Indonesien? Då har du hittat rätt - Indonesien är ett fantastiskt ställe att surfa på! Oavett om du aldrig satt dina fötter på en surfbräda, eller om du vill putsa på dina befintliga surfskills, så hittar du alltid något som passar dig på våra surfcamps i Indonesien. På våra surfcamps blir du del att en grupp på cirka 20 härliga unga backpackers från hela världen, och surfinstruktörerna står alltid redo för att guida dig genom surfingen.

Snacka surfing i Indonesien med oss!

Livet på våra surfcamps i Indonesien

På våra surfcamps i Indonesien kan du stanna i en eller flera veckor. Tillsammans med resten av gänget på campet kan du signa upp dig på flertalet aktiviteter vid sidan av surfingen, så som yogapass, utflykter och utgångar under kvällarna. Surfcampen har ofta en lounge där du kan koppla av på kvällarna och verandor och hängmattor för att komma ifrån solen under dagen.

Är du taggad på att surfa i Indonesien?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din surfresa till Indonesien. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om surfing. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa i Indonesien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...