{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
surfing på Bali med KILROY
surfing på Bali med KILROY

Lär dig surfing på Bali

Föreställ dig att du är på en vit strand med kristallklart vatten, sol och annat skönt folk som är taggade på livet. Det är just det här du har att vänta dig om du åker till Bali för surfing. Oavsett om du har surfat tidigare eller ej, är Balis vågor safe. Surfing på Bali är en upplevelse som du sent kommer att glömma. Åk till Bali för surf 2-3 veckor eller lägg till det som ett stopp på en längre backpackingresa i Asien.

Få ett prisförslag på flyg & surfing

Surfing på Bali för alla nivåer

Det viktigaste för en nybörjare när det gäller surfing är att ha en duktig instruktör som kan visa dig den grundläggande tekniken. När du väl känner dig bekväm och säker på surfbrädan (det tar inte särskilt lång tid!) kan du testa att själv fånga din första egna våg på Bali. Nice, eller hur?

Om du är taggad på surfing på Bali och redan kan grunderna så är ändå surfcamps grymma för att putsa på tekniken lite extra. Du får alltid tips utifrån din kunskapsnivå, så att du tillslut kan fånga vågor själv!

Surfcamp på Bali

Om du är taggad på att dra iväg på surfcamp Bali är det oss på KILROY du ska snacka med. Vi själva ÄLSKAR surfing och har många års erfarenhet av att skicka iväg pirriga backpackers på sina drömmars äventyr. Oavsett om det handlar om 2-3 veckor eller en hel backpackingresa i Asien. 

Ett surfcamp är som det låter ett ställe där du hänger tillsammans med andra sköna människor ett par veckor för att leva det riktigt goda livet. Allt handlar inte bara om surfing, utan också häng vid poolen, roliga middagar och kvällar på stan. Vi jobbar med två av det bästa surfcampen i Canggu, Balis hot spot som kryllar av trendiga barer och restauranger. Vi samarbetar även med surfcamps på paradisön Nusa Lembongan och på Red Island. 

Surfing på Bali året runt

Bali har ett tropiskt klimat som gör det till en grymt bra destination för surfning året om. Högsäsongen är under torrperioden, som sträcker sig från april till oktober. Vädret är soligt och varmt med minimalt regn, vilket ger optimala förhållanden för surfing på Echo Beach. Men låt inte regntiden hindra dig. Regnskurarna är oftast kortvariga och ger snabbt plats för solsken och perfekta vågor.

Få ett gratis prisförslag

Vi på KILROY älskar surfing, särskilt på Bali! Fördelen med att boka ditt surfcamp via oss är att du också får hjälp att kika på flyg och tips på andra upplevelser som du inte vill missa på resan. Oavsett om du vill åka till Bali 2-3 veckor för att hänga på surfcamp eller göra en längre resa till Asien hjälper vi dig att hitta de bästa alternativen!

Få ett prisförslag

Varför surfing på Bali med KILROY?

Vi gör grovjobbet åt dig!
Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva, så hittar vi de bästa alternativen på flygbiljetter, boende och häftiga upplevelser. Vi har även koll på vad som gäller kring visum, försäkringar och annat som du inte kan resa utan.
Slipp turistfällorna
The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som har en positiv inverkan på dig om individ, likväl platser du besöker. Våra reseförslag innehåller utvalda "ingredienser" för att se till att du får mest valuta för pengarna!
Din trygghet på resan
Under tiden du är ute och reser finns vi där för dig om planerna ändras. Har du blivit kär i en surfare? Eller har du träffat ett roligt gäng och vill boka om din rutt? Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa. Du kan räkna med oss!

Hitta ditt nästa äventyr

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...