{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surf i Sri Lanka

Surf på Sri Lanka | KILROY
Surf på Sri Lanka | KILROY

Bo på surfcamp i Sri lanka

Sugen på att bo i en villa mitt på en strand, få den fetaste surfundervisningen och att hänga på ett surfcamp tillsammans med andra backpackers från hela världen? Då kommer vårt surfcamp i Sri Lanka vara up your alley! Här upplever du essensen av surflivsstilen, ultimat chill och fantastiskt vacker natur. WE LIKE! Surf i Sri Lanka är sweet stuff! Vårt surfcamp är perfekta både för dig som vill lära dig surfa från grunden och för dig som vill utveckla de skills du redan har.

Taggad på surf i Sri Lanka? Snacka med oss!

Vårt drömmiga surfcamp på Sri Lanka

Våra surfcamp i Sri Lanka ligger ett stenkast från havet. Du bor i en garden villa i ett dorm tillsammans med andra surfare eller ett privat- eller dubbelrum. På campet råder skön surfvibe och du planerar din tid lite som du vill. Följ med ut på surf i soluppgången innan frukost, yoga, sola eller utforska området med de andra på campet. Varje vecka arrangeras utflykter som du kan följa med på om du vill se mer av Sri Lanka. Gillar du tropikerna, soft häng och havet är det här ett surfcamp som kommer att få dig förälskad i både landet och i surf.

När ska du surfa i Sri Lanka?

Vågorna är som bäst mellan oktober och mars, men du har fortfarande bra surf under hela året. Det som skiljer sig är att vågorna kommer mindre konsekvent april-september. Dessutom är vattnet i Indiska oceanen 28 grader, du slipper alltså våtdräkter här!

Nyfiken på vårt surfcamp i Sri Lanka?

Våra reseexperter sitter inne på grymt bra kunskap som du kommer behöva ha under din surfresa. De kan också svara på dina frågor och funderingar om surf. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan till Sri Lanka du kan tänka dig.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa på Sri Lanka med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa och vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta dykupplevelse...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...