{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Costa Rica

Surfing Costa Rica med KILROY | Vi hjälper dig att hitta ett surfcamp i Costa Rica
Surfing Costa Rica med KILROY | Vi hjälper dig att hitta ett surfcamp i Costa Rica

Surfing på surfcamp i Costa Rica - Pura Vida!

Packa väskan och dra iväg till ett surfcamp i Costa Rica! Våra surfcamp och surfskolor passar perfekt för både nybörjare och rutinerade surfare och våra surfinstrukötrer står alltid redo, klara för att hjälpa dig att putsa på surfskillsen.

Taggad på surfing i Costa Rica? Snacka med oss!

Vårt drömmiga surfcamp i Costa Rica

När du bor på vårt surfcamp i Costa Rica kommer du att ha närhet till vackra stränder, de evigt glada lokala surfarna och den härliga ”Pura Vida”-mentaliteten. Surfcampet ligger precis vid stranden i surfmeckat Santa Teresa och när du vill pausa surfingen finns restauranger och uteliv, magiskt natur, fantastisk mat och möte med andra backpackers runt hörnet. Dessutom bor du tillsammans med backpackers från hela världen och du kan därför med lätthet hitta nya vänner här! Om du reser ensam är detta därför nemas problemas!

Varför surfa i Costa Rica?

Costa Rica är ett karibiskt paradis med kritvita stränder, azurblått hav och världens kanske bästa vågor, inte minst i legendariska Santa Teresa. Det fantastiska klimatet i Costa Rica ger en vattentemperatur på 27-28 grader året runt, och de tropiska stormarna från mexikanska kusten skapar vågor optimala för surfing. Här hittar du vackra orörda sandstränder, gott om surfbutiker, men betydligt mindre trängsel än på många av de större surforterna i Australien, Kalifornien och på Hawaii.

När är surfingen som bäst i Costa Rica?

I Costa Rica hittar du några av Centralamerikas bästa stränder för surfing och en natur som bjuder på spännande äventyr utöver det vanliga. Den bästa tiden att besöka Costa Rica för surfing är från december till april. Lektionerna vid vårt surfcamp startar vanligen tidigt på morgonen då förhållandena för surfing är som bäst. Du har en instruktör fram till lunch och har sedan eftermiddagen fri till att göra vad du vill. Varför inte surfa lite mer när du ändå bor bara ett stenkast från stranden?

Legendarisk surfing i Santa Teresa

Både Santa Teresa och grannstaden Malpais i Costa Rica har blivit världsberömda för sin surfing och det är inte sällan man springer på världskända surfare här. Varför? Här hittar några av världen bästa breaks och ideala förhållanden för surfing året om!

Trots att Santa Teresa och Mapais ligger något avlägset är du in for a treat om du väljer att ta dig dit. Väl framme kommer du att inse att du befinner dig mitt i ett tropisk paradis där alla lever och andas ”Pura Vida”. Här tar man dagen som den kommer, helt utan bekymmer. Utanför Malpais finns det färre sandstränder vilket innebär flertalet olika point breaks. Utanför Santa Teresa är det kilometerlånga sandstränder som väntar och även här hittar du ett gäng riktigt nice point breaks.

Det finns otroligt många bra surflocations utanför Santa Teresa och våra surfinstruktörer vet var och när breaksen är som bäst för din kunskapsnivå. Några av de mest omtalade spotsen och breaksen i och runt Santa Teresa är:

  • Suck Rock (Playa Santa Teresa)
  • La Lora Amarilla (Playa Santa Teresa)
  • Casa Cecilia (Playa Santa Teresa)
  • Playa Hermosa
  • Nar Azul
  • Playa Carmen

Låter vårt surfcamp i Costa Rica som en dream come true?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din surfresa till Costa Rica. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om just surfing. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa i Costa Rica med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...