{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Costa Rica

Surfing Costa Rica med KILROY | Vi hjälper dig att hitta ett surfcamp i Costa Rica
Surfing Costa Rica med KILROY | Vi hjälper dig att hitta ett surfcamp i Costa Rica

Surfing på surfcamp i Costa Rica - Pura Vida!

Packa väskan och dra iväg till ett surfcamp i Costa Rica! Våra surfcamp och surfskolor passar perfekt för både nybörjare och rutinerade surfare och våra surfinstrukötrer står alltid redo, klara för att hjälpa dig att putsa på surfskillsen.

Taggad på surfing i Costa Rica? Snacka med oss!

Vårt drömmiga surfcamp i Costa Rica

När du bor på vårt surfcamp i Costa Rica kommer du att ha närhet till vackra stränder, de evigt glada lokala surfarna och den härliga ”Pura Vida”-mentaliteten. Surfcampet ligger precis vid stranden i surfmeckat Santa Teresa och när du vill pausa surfingen finns restauranger och uteliv, magiskt natur, fantastisk mat och möte med andra backpackers runt hörnet. Dessutom bor du tillsammans med backpackers från hela världen och du kan därför med lätthet hitta nya vänner här! Om du reser ensam är detta därför nemas problemas!

Varför surfa i Costa Rica?

Costa Rica är ett karibiskt paradis med kritvita stränder, azurblått hav och världens kanske bästa vågor, inte minst i legendariska Santa Teresa. Det fantastiska klimatet i Costa Rica ger en vattentemperatur på 27-28 grader året runt, och de tropiska stormarna från mexikanska kusten skapar vågor optimala för surfing. Här hittar du vackra orörda sandstränder, gott om surfbutiker, men betydligt mindre trängsel än på många av de större surforterna i Australien, Kalifornien och på Hawaii.

När är surfingen som bäst i Costa Rica?

I Costa Rica hittar du några av Centralamerikas bästa stränder för surfing och en natur som bjuder på spännande äventyr utöver det vanliga. Den bästa tiden att besöka Costa Rica för surfing är från december till april. Lektionerna vid vårt surfcamp startar vanligen tidigt på morgonen då förhållandena för surfing är som bäst. Du har en instruktör fram till lunch och har sedan eftermiddagen fri till att göra vad du vill. Varför inte surfa lite mer när du ändå bor bara ett stenkast från stranden?

Legendarisk surfing i Santa Teresa

Både Santa Teresa och grannstaden Malpais i Costa Rica har blivit världsberömda för sin surfing och det är inte sällan man springer på världskända surfare här. Varför? Här hittar några av världen bästa breaks och ideala förhållanden för surfing året om!

Trots att Santa Teresa och Mapais ligger något avlägset är du in for a treat om du väljer att ta dig dit. Väl framme kommer du att inse att du befinner dig mitt i ett tropisk paradis där alla lever och andas ”Pura Vida”. Här tar man dagen som den kommer, helt utan bekymmer. Utanför Malpais finns det färre sandstränder vilket innebär flertalet olika point breaks. Utanför Santa Teresa är det kilometerlånga sandstränder som väntar och även här hittar du ett gäng riktigt nice point breaks.

Det finns otroligt många bra surflocations utanför Santa Teresa och våra surfinstruktörer vet var och när breaksen är som bäst för din kunskapsnivå. Några av de mest omtalade spotsen och breaksen i och runt Santa Teresa är:

  • Suck Rock (Playa Santa Teresa)
  • La Lora Amarilla (Playa Santa Teresa)
  • Casa Cecilia (Playa Santa Teresa)
  • Playa Hermosa
  • Nar Azul
  • Playa Carmen

Låter vårt surfcamp i Costa Rica som en dream come true?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din surfresa till Costa Rica. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om just surfing. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa i Costa Rica med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...