{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Portugal

Få hjälp av KILROY med surfing i Portugal
Få hjälp av KILROY med surfing i Portugal

Surfing i Portugal - den bästa i Europa

Dra iväg till ett surfcamp i Portugal och prova på surfing i Europa. På vårt surfcamp finns det surfundervisning för nybörjare och mer erfarna surfare. Har du testat på surfing en del och kanske vill lära dig att göra en stabil cutback eller andra tricks för att kunna rida på den där vågen lite längre är Portugal the place to be. Reser du ensam? På våra surfcamps i Portugal möter du backpackers från hela världen, som precis som du, drömmer om att fånga den perfekta vågen!

Taggad på surfing i Portugal? Snacka med oss!

Surfcamp i Ericeria

Portugal har några av de bästa spotsen för surfing i Europa och på vårt surfcamp i Ericeira väntar grymma instruktörer som hjälper dig att bli ett proffs. Ericeria är känt som Portugals huvudstad för surfing, bland flertalet andra vattensporter. Här hittar du vindsurfare, kitesurfare och ''vanliga" surfare sida vid sida längs en kustremsa som sträcker sig endast några få kilometer. Där utanför väntar ett gäng magiska breaks, så som Foz do Lizandro och Sao Juliao för nybörjare, Ribeira d’Ilhas för något mer rutinerade, och över 15 riktigt bra spots för proffs, som världskända Coxos, Pedra Branca, Backdoor, Reef, Cave och Crazy Left. Listan kan göras lång, men du fattar poängen, surfing i Portugal är GALET nice!

Aktiviteter vid sidan av surfing

Vårt surfcamp i Portugal ligger precis vid stranden. Från surfcampet har du gångavstånd in till stan och det är smidigt att ta bussen in till Lissabon. Om du känner för att ta en paus från all surfing i Portugal finns flera saker att utforska i närområdet. Naturen här är fantastisk och det finns en hel del bra restauranger i stadskärnan. Sen så fixar surfcampet med flera olika utflykter för alla som bor där, som en tur till Lissabon. Så passa på att utforska Portugal med dina nya vänner! 

Surfing i Portugal?

Alla som vill kan åka på en surfresa till Portugal. Spelar ingen roll hur bra du är, surfing i Portugal är något för alla! Surfinstruktörerna är professionella och vana att hjälpa alla nivåer, från nybörjare till mer avancerade. Det enda som krävs är lite vilja och en positiv inställning så tar du dig snabbt upp! 

Låter surfing i Portugal som en drömresa?

Det är det! Och du, våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor där surfing och skönt häng står i fokus. Många av oss är riktiga surfälskare - så vi ser till att din resa blir ett äventyr du sent ska glömma!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfing i Portugal med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Få mer reseinspriation

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...