{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Trekking i Afrika

vackert grönt landskap i sydafrika
trekking i afrika kan göras vid kilimanjaro i tanzania

Vandra i Afrika - spektakulära bergskedjor

Är du förtjust i att vandra så är Afrika verkligen platsen att besöka. Här finns spektakulära bergskedjor och världsberömda stigar för vandring, till exempel Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Det finns otaliga vägar och platser att se och garanterat något för varje form och smak.

Nyfiken på att vandra i Afrika?

Vi sitter inne på en hel del good to know om och våra resespecialister har erfarenhet av att just vandra i Afrika. Boka in din på en gratis reserådgivning så tar vi fram ett reseförslag som är anpassar utefter din budget och dina resedrömmar.

Boka in en reserådgivning

 

Varför trekking i Afrika med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta trekk...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...