{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete med marina projekt

Marint volontärarbete - Hjälp världens hav | KILROY
Marint volontärarbete - Hjälp världens hav | KILROY

Volontärarbete på ett marint volontärprojekt

Om du tycker att forskning och bevarande av vårt marina ekosystem i kombination med att du dyker i fantastiska undervattensmiljöer låter som en perfekt kombo då borde du volontärarbeta på ett marint bevarandeprojekt. Som marinvolontär joinar du ett team av internationella volontärer och utforskar några av världens mest unika och vackra platser, få bo i vacker tropisk natur och bidrar till att göra skillnad i ett marint volontärprojekt.

Volontärarbeta med marina bevarandeprojekt

71% av vår planet är täckt av vatten men miljön i havet hotas av plast, överfiske och bristande medvetenhet om den skada vi orsakar. Volontärprojekt inom marint bevarande fokuserar på att återställa skadade marina ekosystem och skydda hotade marina arter. Som marinvolontär kommer du att hjälpa till och delta i forskning och samla information för att förstå mer av arter och system vi vet mindre om. Oavsett om du precis tagit studenten, vill ta en längre paus från universitetet, ta en paus från karriären eller utöka ditt nuvarande äventyr, så kan du hjälpa till. Våra projekt söker alltid volontärer och du har chans att göra en viktig insats i marina bevarandeprojekt över hela världen. Kanske i några veckor eller till och med flera månader- du bestämmer! 

Vill du veta mer om volontärbete med marina projekt? Kontakta våra reseexperter nedan.

Skriv till oss

Varför volontärarbeta med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i surfning och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...