{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete utomlands

Volontärarbete utomlands med miljö, natur, välfärd, människor och djur med KILROY
Jobba som volontär inom flera områden - volontärarbete utomlands med KILROY

Volonätarbete utomlands ger dig möjligheten att upptäcka världen och göra skillnad

Går du i tankarna att volontärarbeta utomlands? Då har du kommit rätt! Volontärarbete utomlands är en möjlighet att verkligen göra skillnad lokalt och ge något tillbaka till destinationen du får uppleva. Vi samarbetar med seriösa volontärprojekt över hela världen som arbetar långsiktigt och gör en viktig insats för lokalsamhället - med din hjälp. Du kan antingen volontärarbeta som en del av en längre resa, eller göra det till ett helt eget äventyr. Det viktiga är att du är villig att hjälpa till! Du kan volontärarbeta med djur, människor, miljö & natur och marina projekt. Klicka på länkarna för att lära dig mer om de olika områdena för volontärarbete eller ta en titt på våra sidor om volontärdestinationer nedan.

Var kan jag volontärarbeta utomlands?

Genom oss kan du arbeta som volontär i flera delar av världen: Afrika, Asien, Centralamerika, Sydamerika, Karibien och Europa. Beroende på plats och projekt kan volontärresor pågå från en till 30 veckor. Om du planerar att arbeta med barn rekommenderar vi att du stannar på ditt volontärprojekt i minst fyra veckor.

Vilka egenskaper bör jag ha som volontär?

Volontärprojekt organiseras av lokala icke-statliga organisationer (NGO:er) Det viktigaste är att du har ett öppet sinne, är flexibel och vill hjälpa till. Det finns oftast inga krav på att kunna något annat språk än engelska,men på vissa volontärprojekt i Centralamerika och Sydamerika behövs baskunskaper i spanska eller portugisiska. Oavsett volontärprojekt, förvänta dig att arbeta hårt och var känslomässigt förberedd för upplevelsen. Kom ihåg, du räddar inte världen, men du hjälper till att göra den till en bättre plats.

Varför ska jag betala för volontärarbete?

Det dina pengar går till när du betalar för att volontärarbeta utomlands är; boende mat, transport, en donation till volontärprojektet och tillgång till kvalitetssäkrade projekt som är anpassade efter behoven. Vi fattar att det först kanske inte känns helt självklart men det är viktigt att komma ihåg att du betalar inte för att arbeta utan för alla kostnader runt omkring. Boendena är oftast enkla och maten är lokal. Transfers mellan boendet och volontärprojektet brukar oftast ingå men fråga din reseexpert om ditt volontärprojekt. 

 

SNACKA MED OSS OM VOLONTÄRARBETE

Varför volontärarbeta med KILROY?

Spara tid - vi gör grovjobbet!
Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva, så hittar vi de bästa alternativen på flygbiljetter, boende och häftiga upplevelser. Vi har även koll på vad som gäller kring visum, försäkringar och annat som du inte kan resa utan.
Meningsfulla upplevelser
The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som har en positiv inverkan på dig som individ, likväl platser du besöker. Våra reseförslag innehåller utvalda "ingredienser" för att se till att du får mest valuta för pengarna!
Din kompis på resan
Under tiden du är ute och reser finns vi där för dig om planerna ändras. Har du blivit kär i en surfning? Eller har du träffat ett roligt gäng och vill boka om din rutt? Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa. Du kan räkna med oss!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kolla in lite inspiration för volontärarbete

Få mer reseinspiration här

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...