{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete med miljö & natur

Volontärarbete med miljö och natur för att få bort plast från stränderna - KILROY
Volontärarbete med miljö och natur för att få bort plast från stränderna - KILROY

Volontärarbete med miljö och natur

Vill du göra en skillnad för vår natur och miljö? Volontärarbeta med ett naturvårdsprojekt när du gör ditt nästa äventyr! Joina ett volontärprojekt och hjälp till att bevara miljön och gör den förändring som du vill se i världen. 

Volontärarbeta och bevara vår miljö och natur

Om du oroar dig för miljön så kan du göra skillnad. Volontärarbeta sida vid sida med lokalbefoklningen på volontärprojekt inom jordbruk, återplantering, strandstädning, miljöutbildning och utveckling av bevarandemetoder. Biologisk forskning, att skydda den naturliga miljön och utveckling av inkomstmetoder som inte skadar miljön, även på turistorter, är avgörande för att bevara miljön. Genom att volontärarbeta och delta i ett naturvårdsprojekt kan du hjälpa till att göra en skillnad.

Volontärprojekten varierar i längd och fokus, men du får en erfarnhet för livet. Låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta naturvårdsprojektet. Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss nedan.

 

Skriv till oss

Varför volontärarbeta med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor och blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i surfning och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Utforska alla volontärprojekt inom naturvård

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...