{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Ecuador

Volontärarbeta i Ecuador och gör skillnad i samhällen | KILROY
Att volontärarbete i Ecuador hjälper samhällen där hjälp behövs som mest.

Stötta samhällen i Ecuador genom volontärarbete

Genom att volontärarbeta i Ecuador kan du ge tillbaka till ett samhälle, samtidigt som du får komma närmre kulturen som du troligtvis inte skulle ha gjort annars. När du arbetar som volontär i landet kommer du att få du unika upplevelser och lära känna landet under ytan. Vi samarbetar med seriösa volontärorganisationer som finns på plats i Ecuador och vi hjälper dig gärna att hitta projekt som passar dig - allt för att din volontärarbete i Ecuador ska bli så givande som möjligt för både dig och samhällena du hjälper.

Det är möjligt att volontärarbeta i Ecuador utan spanska språkkunskaper. Vi rekommenderar dock att du tar en 1-2 veckors språkkurs i spanska innan du börjar arbeta med ett volontärprojekt. På detta sätt kommer du att få mer utmanande uppgifter och icke-statliga organisationer som vi arbetar med kommer att få ut mer av din hjälp.

Taggad på ett volontäräventyr? Kontakta oss och vi hjälper dig att planera din volontäresa. 

SNACKA MER MED OSS 

Varför volontärarbeta i Ecuador med KILROY?

Designat för dig

Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.

Res som en local

Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.

Optimerad resa

Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...