{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Yoga i Asien

Yoga i Asien | Yoga retreat Asien
Yoga i Asien | Yoga retreat Asien

Yoga i Asien - den perfekta platsen att hitta balans på

Även om du är hemma i Sverige och utövar yoga så var det ju faktiskt att får göra det i Asien där det hela började. På ett yoga retreat i Asien kan du finna din inre ro samtidigt som du får uppleva Asien som kontinent. Du får njuta av fantastisk mat, vackra omgivningar och välkomnande befolkning. Bonusen är att det i förhållande till hemma är otroligt billigt att leva här vilket gör att din yougaresa till Asien faktiskt inte behöver kosta skjortan. 

Yoga finns för alla nivåer. Har du inte provat det tidigare ser vi till att du hamnar på ett youa retreat som lägger passen på din nivå.

Packa yogautrustningen och bege dig på ett yoga retreat i Asien och låt din kropp känna lugnet.

Vill du finna lugnet på ett yoga retreat i Asien?

Vår reseexperter är specialister på att anpassa resor efter alla individers behov och önskningar. Boka in dig på ett kostnadsfritt möte i en av våra butiker ellere ta det över telefon.

Snacka med oss!

 

Varför yoga i Asien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor och blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...