{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Yogaresor utomlands

Yogaresor utomlands - hitta din drömresa hos KILROY
Yogaresor utomlands - hitta din drömresa hos KILROY

Åk på en yogaresa och hitta lugnet

Har den här yogaresan stått på din drömlista ett tag, utan att bli till verklighet? En yogaresa är ett perfekta alternativ för dig som vill komma undan vardagens stress och hitta ett inre lugn. Under en yogaresa läggs fokus på meditation och fysiska övningar som är hälsosamma för både kropp och själ. Oavsett om du är nybörjare eller är en erfaren yogi så finns en yogaresa som passar dig. Glöm inte att det mentala är en stor dle av resan! 

Asien är särskilt populärt när det kommer till yogaresor utomlands. Kanske för sin tropiska atmosfär, som definitivt bidrar till att komma ner i varv.

Vilket resmål är du mest nyfiken på för din yogaresa?

 

Du har även möjlighet att kombinera yoga med surfing på ett urval av våra surfcamps i Portugal. En perfekt kombination för dig som både vill hitta lugnet och testa på lite mer fartfylla aktiviteter! 

Yogaresor för nybörjare och rutinerade

Om du inte har yogat tidigare är detta inget problem då våra yogaresor tillhandahåller klasser för såväl rutinerande yogis som nybörjare. Genom att åka på en yogaresa kommer du att kunna öppna upp dina sinnen lära känna sidor av dig själv som du inte i dagsläget inte har kontakt med. Yoga är även ett utmärkt sätt att jobba på sin fysiska flexibilitet och kroppskontroll. Yogaresor ska vara kravlösa, där var och en har sina syften och mål, både när det kommer till kropp och själ.

Hur ser dagarna ut på en yogaresa?

Vissa väljer att spendera ett par dagar på ett yogaläser som en del av en längre resa, men du kan såklart även åka på en yogaresa som är helt dedikerat till just detta. Yogaklasserna hålls vanligtvis på morgon och kväll i fridfulla miljöer omgivna av vacker natur och behagliga temperaturer. Mellan klasserna har du tid för dig själv då du kan fortsätta med yogaövningarna eller åka iväg för att utforska omgivningen. Upp till dig!

Boende varierar mellan olika destinationer och campa, fråga oss så berättar vi mer om den yogaresa du är intresserad av! 

Vill du åka på yogaresa utomlands?

Härligt! Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och hjälper dig gärna att jämföra olika alternativ för din yogaresa. Mejla oss berätta vad du är ute efter så tar vi det därifrån!

Mejla oss

Varför åka på yogaresa med KILROY?

Vi gör grovjobbet åt dig!
Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva, så hittar vi de bästa alternativen på flygbiljetter, boende och yogaläger. Vi har även koll på vad som gäller kring visum, försäkringar och annat som du inte kan resa utan.
Genuina upplevelser
The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som har en positiv inverkan på dig om individ, likväl platser du besöker. Våra resor innehåller utvalda "ingredienser" för att se till att du får mest valuta för pengarna!
Res tryggt
Under tiden du är ute och reser finns vi där för dig om planerna ändras eller om du behöver hjälp med något. Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa. Du kan räkna med oss!

Vilken yogaresa passar dig?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...