{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Yogaresor utomlands

Yogaresor utomlands - hitta din drömresa hos KILROY
Yogaresor utomlands - hitta din drömresa hos KILROY

Åk på en yogaresa utomlands

Har den där yogaresan stått på din drömlista ett tag, utan att bli till verklighet? En yogaresa är ett perfekt alternativ för dig som vill komma undan vardagens stress och hitta ett inre lugn. Varför inte göra det i en tropisk miljö? Under en yogaresa är det fokus på meditation och fysiska övningar som är hälsosamma för både kropp och själ. Oavsett om du är nybörjare eller är en erfaren yogi så finns en yogaresa som passar dig. Glöm inte att det mentala är en stor del av resan! 

Asien är särskilt populärt när det kommer till yogaresor utomlands. Kanske för sin tropiska atmosfär, som definitivt bidrar till att komma ner i varv.

Vilket resmål är du mest nyfiken på för din yogaresa?

 

Du har även möjlighet att kombinera yoga med surfing på ett urval av våra surfcamps i Portugal. En perfekt kombination för dig som både vill hitta lugnet och testa på lite mer fartfylla aktiviteter! 

Yogaresor för nybörjare och rutinerade

Om du inte har yogat tidigare är detta inget problem då våra yogaresor erbjuder klasser för såväl rutinerade yogis som nybörjare. Genom att åka på en yogaresa kommer du att kunna öppna upp dina sinnen lära känna sidor av dig själv som du kanske inte har kontakt med just nu. Yoga är även ett utmärkt sätt att jobba på sin fysiska flexibilitet och kroppskontroll. Yogaresor ska vara kravlösa, där var och en har sina egna syften och mål, både när det kommer till kropp och själ.

Hur ser dagarna ut på en yogaresa?

Vissa väljer att spendera ett par dagar på ett yogaläser som en del av en längre resa, men du kan såklart även åka på en yogaresa som är helt dedikerat till just detta. Yogaklasserna hålls vanligtvis på morgon och kväll i fridfulla miljöer omgivna av vacker natur och behagliga temperaturer. Mellan klasserna har du tid för dig själv då du kan fortsätta med yogaövningarna eller åka iväg för att utforska omgivningen. Upp till dig!

Boende varierar mellan olika destinationer och camps, fråga oss så berättar vi mer om vilka olika typer av yogaresor som finns att åka på! 

Vill du åka på yogaresa utomlands?

Härligt! Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och hjälper dig gärna att jämföra olika alternativ för din yogaresa. Mejla oss berätta lite kort vad du är ute efter så tar vi det därifrån! Vi har inga färdiga paket utan sätter ihop fin yogaresa precis som du vill ha den. 

Mejla oss

Vilken yogaresa passar dig?

Varför åka på yogaresa med KILROY?

Vi gör grovjobbet åt dig!

Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva, så hittar vi de bästa alternativen på flygbiljetter, boende och yogaläger. Vi har även koll på vad som gäller kring visum, försäkringar och annat som du inte kan resa utan.

Genuina upplevelser

The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som har en positiv inverkan på dig om individ, likväl platser du besöker. Våra resor innehåller utvalda "ingredienser" för att se till att du får mest valuta för pengarna!

Res tryggt

Under tiden du är ute och reser finns vi där för dig om planerna ändras eller om du behöver hjälp med något. Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa. Du kan räkna med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...