{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresor i Asien

tempel i indonesien under en rundresa i asien
en apa i indonesien

Rundresor i Asien tillsammans med andra

En rundresa i Asien bjuder på oräkneligt många upplevelser och att planera den typen av tripp på egen han kan vara rätt knepigt. Genom att resa med oss och tillsammans med andra unga backpackers från hela världen besöker du feta platser utan några resekomplikationer.

Frågor – skriv till oss!

Varför åka på rundresa i Asien tillsammans med andra?

På våra rundresor är all transport samt hela resrutten klar. Du slipper alltså stressen med att boka boende, ordna med transportmedel och fixa med biljetter själv. Dessutom är en gruppresa den perfekta lösningen för dig som vill kicka igång en längre resa med en BOOM. När rundresan avslutas fortsätter du helt enkelt ditt äventyr ensam. För dig som aldrig rest i Asien tidigare är även den här reseformen ultimat då du tillsammans med resten av gruppen tryggt upplever de nya platserna.

Vi får inte heller glömma den sociala aspekten av en rundresa i grupp. När du reser tillsammans med andra kommer ni per automatik lära känna varandra galet fort. Om du har tur tar du inte bara med dig nya erfarenheter hem efter resan utan även vänner för livet.

Vem kan dra iväg på en rundresa i Asien?

Alla! Vi skickar iväg alltifrån vänner och par, till soldyrkare och adrenalinjunkies på våra rundresor i Asien. Om du signar upp dig för en rundresa rekommenderar vi alltid att resa med ett öppet sinne som välkomnar tanken av att umgås med resterande grupp, då mycket tid kommer att spenderas just med gruppen.

Taggad? Boka in en gratis reserådgivning!

Varför resa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...