{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Åk på rundresa i Japan

gata med skyltar under en rundresa i japan
mount fuji och ett tempel under en rundresa i japan

Upplev magi under en rundresa i Japan

Japan är i många fall ett besynnerligt land, sett från ett svenskt perspektiv. Kulturen skiljer sig otroligt från det vi är vana vid hemma. Storstäderna är STORA och det japanska språket gör det hela inte till det bättre. Dessa kontraster, som ibland kan vara överväldigande, är en av de främsta skälen till att många drömmer om att just åka på en rundresa i Japan med andra backpackers.

Jag vill veta mer om rundresor i Japan

Varför åka på en rundresa i Japan?

Som sagt kan Japan vara ett lite knepigt land att resa runt i på egen hand, så en rundtur med andra är ett grymt alternativ. Du kan alltid välja att resa på egen hand efter avlutad rundresa. Du lär då känna dig så mycket med säker på landet.

På en rundresa i Japan kan du njuta av lyxen att det mesta är planerat för dig. Det enda du behöver göra är alltså att luta dig tillbaka och njuta resan med resen av gänget. Transport och boende är dessutom fixat och du har en lokal guide vid din sida under hela trippen, så du har alltid en person som kan hjälpa dig om du är osäker på frågor som när, var eller hur.

Vad kan du uppleva under en rundresa i Japan?

Japan är maxat av upplevelser, och du kan se fram emot att besöka storstäder som Tokyo, Kyoto och Osaka, samt mer lokala upplevelser i småbyar. Däremellan väntar vackra tempel och ett otroligt varierande landskap.

Den här reseformen låter dig dessutom komma nära Japans spännande kultur, lära dig att hantera ett samurajsvärd som en riktig ninja eller lära dig laga läcker sushi, då majoriteten av rundresorna inkluderar flertalet aktiviteter.

Vem kan åka på en rundresa i Japan?

På en rundresa i Japan möter du alla typer av resenärer. Åldersgrupperna kan variera, och detsamma gäller sammansättningen av grupper då vissa reser ensamma och andra med partner eller kompisgäng. Gemensamt för alla är emellertid att de värdesätter det sociala elementet av en rundresa med andra. Om du aldrig tidigare åka på en rundresa i en grupp, eller är tveksam till om det är dig grej, snacka då med oss så berättar vi mer om upplägget.

Varför göra en rundresa i Japan med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din rundresa i Japan:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...