{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Åk på rundresa i Thailand

festival under en rundresa i thailand
kille i solnedgången under en rundresa i thailand

Drömmer du om en rundresa i Thailand?

En rundresa i Thailand är den perfekta reseformen för dig som vill uppleva landet och på ett smidigt vis ta dig till de coolaste platserna för att vara med om de häftigaste aktiviteterna.

Det finns fler typer av rundresor i Thailand hos oss. Vissa långa, andra korta. Några i enskilda områden, andra som tar dig genom hela landet. Du bestämmer vad som matchar dina resedrömmar.

Jag vill veta mer om rundresor i Thailand

Varför åka på en rundresa i Thailand?

En rundresa i Thailand låter dig njuta av alla fantastiska upplevelser, utan att behöva oroa dig för planeringen. Våra rundresor i Thailand sker tillsammans med andra backpackers och det sociala elementet är därför en viktig faktor. Med andra ord, det är ett grymt sätt att lära känna nya vänner på.

Efter en dag fylld med upplevelser kan du se fram emot att njuta av en kväll i gott sällskap med resten av gruppen. Vi kan lova att ni från start kommer att bygga upp ett speciellt band som stärks alltmer under resans gång. Om du aldrig tidigare åka på en rundresa i grupp, eller är tveksam till om konceptet är dig grej, snacka då med oss så berättar vi mer om upplägget.

Vem kan åka på en rundresa i Thailand?

I princip alla! Det är många som reser ensamma och ser det som ett bra sätt att lära känna nya människor, det är även många som reser med sina partners och kompisgäng. Kort och gott, en rundresa i Thailand är för alla och perfekt för dig som vill slippa planeringen och samtidigt resa med andra likasinnade resenärer.

Varför göra en rundresa i Thailand med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din rundresa i Thailand:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...