{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Åk på rundresa i Vietnam

besök golden bridge under en rundresa i vietnam
grottan son dong i phong nha under en rundresa i vietnam

Vill du åka på rundresa i Vietnam?

Våra rundresor i Vietnam kan ta dig från norr till söder och från söder till norr tillsammans med andra backpackers. Upplev alla ikoniska sevärdheter i detta historiska land med ett gäng sköna resekompanjoner. Den här reseformen ger dig möjlighet att kombinera fantastiska upplevelser med möjligheten att skapa nya vänskaper.

Jag vill veta mer om rundresor i Vietnam

Vad kan du uppleva på en rundresa i Vietnam?

På en rundresa i Vietnam har du möjligheten att uppleva det bästa av landet. Segla runt Halong Bay, vandra i den coolaste miljön i Sapa, promenera på den ironiska Golden Bridge, besöka spektakulära grottor i Phong Nha, utforska Hanoi och Ho Chi Minh City, eller njut av det fantastiska strandlivet i Nha Trang.

Hos oss hittar du många varianter av rundresor i Vietnam med flertalet olika transportmedel, du kan exempelvis segla, resa med motorcykel eller med buss, för att nämna några.

Varför åka på en rundresa i Vietnam?

Om du vill slippa att planera din resa i Vietnam själv är den givna lösningen att åka på en rundresa. Du ges då möjligheten att uppleva alla highlights, och samtidigt kan har du möjligheten att skaffa vänner för livet.

Under en rundresa reser du med en grupp, vissa större och andra, så om du är taggade på att krydda rundresan med ett socialt element är den här reseformen det perfekta alternativet. Om du aldrig tidigare åka på en rundresa i en grupp, eller är tveksam till om det är dig grej, snacka då med oss så berättar vi mer om upplägget.

Vilka kan åka på rundresa i Vietnam?

Verkligen alla kan åka på en rundresa med oss. Det spelar ingen roll om du reser ensam, tillsammans mer partnern, eller kopmisgänget. Främsta skälet till att hänga med på en rundresa är att du slipper planera själv och får dessutom dela dina upplevelser med likasinnade och jämngamla resenärer.

Varför göra en rundresa i Vietnam med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din rundresa i Vietnam:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...