{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresor i Europa

zakynthos i grekland vid nagavio beach
norrsken i norge under en rundresa i europa

Rundresor i Europa tillsammans med andra

En rundresa i Europa tillsammans med andra backpackers är en lysande möjlighet för dig som vill komma bortom de där gamla vanliga turiststråken i våra grannländer. I Europa finns mängder av dolda och ibland bortglömda guldkorn och våra rundresor ger dig chansen till att just uppleva dessa. Var med om alltifrån en vacker vandring förbi gejsrarna på Island till en legendarisk båtluff i det kristallklara turkosa vattnet utanför Kroatien.

Frågor - skriv till oss!

Vem kan dra iväg på en rundresa i Europa?

Alla! Vi skickar iväg alltifrån vänner och par, till soldyrkare och adrenalinjunkies på våra rundresor i Europa. Om du signar upp dig för en rundresa med oss rekommenderar vi alltid att resa med ett öppet sinne och är öppen för att umgås med resterande grupp då ni kommer spendera mycket till tillsammans. Ni kommer att dela alla upplevelser tillsammans och sammanhållningen kommer blir starkare än vad du någonsin kan föreställa dig. Om du har du lyckas du dessutom få vänner för livet på köpet.

Våra äventyrsresor består av små grupper med internationella deltagare. Resplanerna är noggrant sammansatta av våra reseexperter, så att du kan fokusera på att utforska och skapa oförglömliga minnen! När du åker på en äventyrsresa genom KILROY kan du känna dig trygg med att du får uppleva det bästa från regionen som du besöker. Vi använder alltid engelsktalande guider med värdefull kunskap om lokalkulturen. Boende och lokaltransport inkluderas samt en del måltider. Dock gillar vi att balansera bekvämlighet med utforskande, och låter ofta resenärerna själva gå ut och uppleva det lokala matutbudet.

Taggad? Boka in en gratis reserådgivning!

Varför resa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...