{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Åk på rundresa i Balkan

besök mostar under en rundresa i balkan
landskap i slovenien under en rundresa i balkan

Häng med på en rundresa i Balkan

Om du vill utforska något som skiljer sig totalt från din vardag, men kanske inte är supertaggad på en långresa, är en rundresa i Balkan det perfekta alternativet.

Regionen kan skryta med fantastisk natur och svindlande landskap som en knappt trodde fanns så nära Sverige. Inte nog med detta, i Balkan finns en spännande matkultur med influenser från flera nationer och religioner. Sen har vi de charmiga små bergsbyarna, de många äventyrsmöjligheterna och det utmärkta kaffet som kan drickas på de många mysiga kaféerna. Balkan är en av de regionerna du bara måste uppleva.

Frågor om rundresor i Balkan? Skriv till oss!

Varför åka en rundresa i Balkan?

För det första sparar du tid genom att slippa planera resan själv. För det andra får du uppleva några av de bästa höjdpunkterna i Balkan tillsammans med likasinnade jämngamla backpackers. Kvällsölen runt en öppeneld i ett av dessa vackra Balkanlandskap tillsammans med andra sköningar är svårslagen. Under en rundresa är det bara att luta dig tillbaka och njut av resan.

Vem kan åka på en rundresa i Balkan?

Alla! I korthet i alla fall. Vi ser både soloresenärer, par och vänner signa upp sig för dessa rundresor. Gemensamt för alla är emellertid att de värdesätter det sociala elementet av en rundresa med andra. Om du aldrig tidigare åka på en rundresa i en grupp, eller är tveksam till om det är dig grej, snacka då med oss så berättar vi mer om upplägget.

Varför göra en rundresa i Balkan med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din rundresa i Balkan:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...