{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Åk på rundresa på Kuba

kristallklart turkost vatten under en rundresa i kuba
röd gammal bil på en gata i havanna under en rundresa i kuba

Mojitos och salsa på rundresa på Kuba

En rundresa på Kuba är det perfekta sättet att uppleva på om du har begränsat med tid och dessutom vill dela upplevelserna med andra backpackers. Du kan vara säker på att få uppleva den avslappnade atmosfären och livsstilen som finns på Kuba, men ändå vara garanterad att du hinner med att se just allt det där som du drömmer om att se i landet. Från salsaklubbarna i Havanna till de kritvita sandstränderna.

Jag vill veta mer om rundresor på Kuba

Varför åka på en rundresa på Kuba?

En rundresa på Kuba är ett utmärkt sätt att uppleva landets highlights på, utan att behöva planera något inför resan själv. Du kan med andra ord luta dig tillbaka och njut av landet tillsammans med dina medresenärer, helt utan att behöva bekymra dig över det praktiska.

Det finns gott om möjligheter att kombinera en rundresa på Kuba med en längre resa genom landet, eller i Karibien för den delen. Under våra resor tar du dig smidigt till Kubas många byar och städer som kan vara knepiga att nå själv, och dessutom har du chansen till att skaffa dig vänner för livet.

Vem kan hänga med på en rundresa på Kuba?

Det är en stor variation av resenärer som väljer att åka med på en rundresa på Kuba. Detta innebär att du kommer att hänga med soloresenärer, par och likväl kompisgäng.

Något de alla har gemensamt är emellertid att de älskar det sociala elementet som denna typ av resform medför. Njut exempelvis av en mojito med de andra på kvällen, efter en fullspäckad heldag som tagit dig till ett gäng feta sevärdheter.

Varför göra en rundresa i Kuba med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor och blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din rundresa i Kuba:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...