{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresor med andra backpackers

Boat Thailand Friends
Elise Boat Friends

Häng med på en rundresa med andra backpackers

Rundresa i grupp.. vi vet att det kan låta cheesy, MEN här snackar vi inte charter, hawaiiskjortor och selfiesticks, utan om en grupp bestående utav likasinnade och assköna backpackers. Hur nice är det inte att dela upplevelser med chill nyfunna vänner liksom?

Under våra rundresor i grupp (cirka 20 personer) får du inte endast möjligheten att skaffa dig vänner för livet, utan även chansen till att utforska nya destinationer utifrån nya infallsvinklar och livsåskådningar. Våra rundresor låter dig resa ensam i grupp och tar därför backpacking till en helt ny nivå. I korthet, backpacking 2.0 i korthet.

Vad innehåller våra rundresor i grupp?

Innehållet på våra många rundresor varierar stort. Vissa turer kan inkludera övernattningar, måltider och aktiviteter, medan andra endast innehåller simpla måltider och övernattningar. Här på hemsidan kan du alltid läsa mer om varje enskild rundresa och om du har några frågor eller funderingar sitter vi redo med alla svar.

Något som alltid ingår under rundresorna är en engelsktalande guide som känner till områdena ni besöker väl.

Rundresor som låter dig resa ensam i grupp

Om du drömmer om att dra iväg på en störtskön backpackingresa, men kanske inte hittar den där resebuddyn som är som klippt och skuren för din resepersonlighet är det här den optimala lösningen för dig. Tillsammans med andra likasinnade och jämngamla resenärer kan du alltså resa ensam utan att vara ensam. Det bästa av två världar!

Vi samarbetar med flertalet operatörer som arrangerar rundresor för backpackers. Vissa erbjuder extrema äventyr långt bortom turiststråken, andra erbjuder klassiska backpackingrutter till de där ställena så många drömmer om att få besöka. Från en tuff trekking hela vägen till Mount Everest Base Camp, till en legendarisk rundresa på Bali. Här hittar du allt.

Rundresor över hela världen 

Du kan dra iväg på en rundresa med andra till i stort sett alla delar av världen genom oss. Vissa rundresor tar dig till ett enda lands highlights, andra tar dig över kontinenter och några tvärs över flera kontinenter. Möjligheterna är oändliga och i de flesta fall bestämmer du själv hur du vill resa.

Frågor på det? Dra iväg ett meddelande till oss eller boka in en gratis reserådgivning så hjälper vi dig att hitta resan of your dreams.

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv ett meddelande

Varför göra en rundresa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...