{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresor med andra backpackers

Boat Thailand Friends
Elise Boat Friends

Häng med på en rundresa med andra backpackers

Rundresa i grupp.. vi vet att det kan låta cheesy, MEN här snackar vi inte charter, hawaiiskjortor och selfiesticks, utan om en grupp bestående utav likasinnade och assköna backpackers. Hur nice är det inte att dela upplevelser med chill nyfunna vänner liksom?

Under våra rundresor i grupp (cirka 20 personer) får du inte endast möjligheten att skaffa dig vänner för livet, utan även chansen till att utforska nya destinationer utifrån nya infallsvinklar och livsåskådningar. Våra rundresor låter dig resa ensam i grupp och tar därför backpacking till en helt ny nivå. I korthet, backpacking 2.0 i korthet.

Vad innehåller våra rundresor i grupp?

Innehållet på våra många rundresor varierar stort. Vissa turer kan inkludera övernattningar, måltider och aktiviteter, medan andra endast innehåller simpla måltider och övernattningar. Här på hemsidan kan du alltid läsa mer om varje enskild rundresa och om du har några frågor eller funderingar sitter vi redo med alla svar.

Något som alltid ingår under rundresorna är en engelsktalande guide som känner till områdena ni besöker väl.

Rundresor som låter dig resa ensam i grupp

Om du drömmer om att dra iväg på en störtskön backpackingresa, men kanske inte hittar den där resebuddyn som är som klippt och skuren för din resepersonlighet är det här den optimala lösningen för dig. Tillsammans med andra likasinnade och jämngamla resenärer kan du alltså resa ensam utan att vara ensam. Det bästa av två världar!

Vi samarbetar med flertalet operatörer som arrangerar rundresor för backpackers. Vissa erbjuder extrema äventyr långt bortom turiststråken, andra erbjuder klassiska backpackingrutter till de där ställena så många drömmer om att få besöka. Från en tuff trekking hela vägen till Mount Everest Base Camp, till en legendarisk rundresa på Bali. Här hittar du allt.

Rundresor över hela världen 

Du kan dra iväg på en rundresa med andra till i stort sett alla delar av världen genom oss. Vissa rundresor tar dig till ett enda lands highlights, andra tar dig över kontinenter och några tvärs över flera kontinenter. Möjligheterna är oändliga och i de flesta fall bestämmer du själv hur du vill resa.

Frågor på det? Dra iväg ett meddelande till oss eller boka in en gratis reserådgivning så hjälper vi dig att hitta resan of your dreams.

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv ett meddelande

Vad drömmer du om?

Varför göra en rundresa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor och blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...