{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Safari i Tanzania

Åk på safari i Tanzania med KILROY
Åk på safari i Tanzania med KILROY

Åk på safari i Tanzania

Att åka på safari i Tanzania är en dröm för många. Kanske för dig med? Med nationalparker som Serengeti och Ngorongoro Crater, är safari i Tanzania ett paradis för dig som drömmer om att få se djuren i sin naturliga miljö. På safari i Tanzania kan du kombinera resan med sol och bad på den idylliska ön Zanzibar. Packa ner kikaren (yes, old school!) och ge dig iväg på safari i Tanzania.

Börja planera din resa till Tanzania

SERENGETI NATIONALPARK

Serengeti är en av världens mest ikoniska nationalparker och ett episkt resmål för safari som erbjuder oförglömliga upplevelser i den afrikanska vildmarken. Serengeti är inte bara en plats, det är ett äventyr som tar dig på en resa med riktigt häftiga vilda djurupplevelser.

Se The Big Five

Vad kan du förvänta dig när du besöker Serengeti? Först och främst, enastående möten med "Big Five" (lejon, leoparder, elefanter, bufflar och noshörningar). Savannen är också hem för enastående mångfald av andra djur, från giraffer, zebror och antiloper.

Upplev migrationen

Vad som utmärker sig för Serengeti är dess ikoniska stäpplandskap, som sträcker sig i oändliga vidder och skiftar dramatiskt mellan torr och regnperioder. Under den storslagna migrationen, en av världens mest spektakulära naturscener, fylls Serengeti med en oändlig ström av gnuer och zebror som korsar de vida slätterna i sökandet efter färskt bete. Det är en syn som du aldrig kommer att glömma om du får vara med om det!

SKRÄDDARSYDDA ÄVENTYR & GRUPPRESOR

För att säkerställa att ditt äventyr i Serengeti blir smidigt, spännande och går till på rätt sätt och att du kan vi på KILROY arrangera skräddarsydda turer och safaripaket. Vi tar hand om alla detaljer åt dig – från boende boenden på savannen till utflykter med erfarna och kunniga guider som växt upp i området och kan berätta precis allt du vill veta. Bokar du din safariresa med KILROY kan du koppla av och helt enkelt njuta av den fantastiska upplevelsen av din safariresa i Tanzania.

Få hjälp att hitta rätt äventyr

NÄR ÄR BÄST TID ATT ÅKA PÅ SAFARI I TANZANIA?

Den primära regnperioden inträffar vanligtvis mellan mars och maj och man då kan du förvänta dig regnskurar, även åska, särskilt under eftermiddagarna. Även november till december kan du uppleva en något kortare regnperiod. Det handlar dock mycket om regionala variationer, särskilt med kustområdet som generellt sett är varmare och fuktigare.

Mellan juni och oktober är det torrperiod och temperaturen kan variera beroende på var i Tanaznia du befinner dig, men det är vanligtvis varmt och soligt, vilket gör den till en utmärkt tidpunkt att besöka Tanzania. Prata med oss om när du funderar på att åka så reder vi ut förhållandena för safari!

VAD SKA MAN TÄNKA P OM MAN VILL ÅKA PÅ SAFARI I TANZANIA?

Att åka på safari i Tanzania är once in a lifetime upplevelse som kräver förberedelse och kunskap. Det har vi på KILROY och kan hjälpa dig att göra din drömresa till verklighet. Här är några viktiga saker att tänka på när du planerar din safari i Tanzania:

  1. Säsongsvariationer: Tänk på att Tanzania har olika årstider som kan påverka din safariupplevelse. De torra perioderna, vanligtvis mellan juni och oktober samt december och mars, är perfekta för djurskådning eftersom vegetationen är tunnare och djuren samlas runt vattenkällor. Under regnperioderna, särskilt under april och maj, kan vissa områden vara svåråtkomliga och djuraktivitet mindre.

  2. Säkerhet: Se till att du tar rätt vaccin innan resan och har en reseförsäkring som täcker eventuella oväntade situationer. Det är av yttersta vikt att boka med en seriös och pålitlig turarrangör som tar med dig på safari. Alla dessa tre grejerna har vi på KILROY koll på!

  3. Packning: Glöm inte att packa lämpliga kläder och skor för safari, inklusive bekväma skor, lätta kläder för dagarna och varmare kläder för kyliga kvällar. Andra viktiga saker att packa är solskydd, insektsmedel, en kikare och självklart kikare!

  4. Resplanering: Planera din resa noggrant med hänsyn till dina preferenser och intressen. Våra erfarna reseexperter kan skräddarsy en safariresa som passar dina behov, inklusive val av nationalparker att besöka, boendealternativ och transporter. Ps. var ute i god tis!

  5. Respekt för naturen och lokalbefolkningen: Kom ihåg att du är gäst i djurens och lokalbefolkningens hem. Respektera deras levnadssätt och miljön genom att följa riktlinjerna för hållbar turism.

BESTIGA KILIMANJARO I TANZANIA

Taggad på att ta dig an en riktigt utmaning? Då kanske du ska bestiga Kilimanjaro, Afrikas högsta berg och en av de mest imponerande bergstopparna i världen. En expedition till Kilimanjaro är inte bara en fysisk prestation, det är en resa som tar dig genom dramatiska landskap och till en känsla av triumf på toppen av Afrika.

Vem kan bestiga Kilimanjaro? Trots att det är en fysiskt krävande utmaning är Kilimanjaro tillgänglig för människor i olika åldrar och med olika erfarenhetsnivåer. Med rätt förberedelse och attityd kan praktiskt taget vem som helst nå toppen av Kilimanjaro. KILROY gör din resa till toppen av Kilimanjaro så enkel och bekymmersfri som möjligt. Vi erbjuder skräddarsydda turer och paket som tar hand om alla detaljer åt dig, från boende och måltider till erfarna guider och nödvändig utrustning. Taggad? Hör av dig!

Läs mer om att bestiga Kilimajaro

VILL DU ÅKA PÅ SAFARI I TANZANIA?

Våra reseexperter är helt grymma på att skräddarsy resor med safari till Tanzania och resten av Afrika. Skicka bara ett mejl så kan vi kan snacka över telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi fixar flyg, hotell första nätterna, försäkring och hjälper dig att boka en safariupplevelse som passar dig och ditt resesällskap så du kan bara luta dig tillbaka och njuta av äventyret!

Varför åka på safari i Tanzania med KILROY?

Vi gör grovjobbet åt dig
När du bokar din resa med oss sätter du ihop ditt unika äventyr tillsammans med av av våra reseexperter. Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva så hittar vi de bästa alternativen på flygbiljetter, boende och upplevelser. Vi har även koll på allt det praktiska som visum, försäkringar, packningstips och annat!
Slipp turistfällor
The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som inte alltid är helt lätt att planera själv. Alla resor vi sätter ihop innehåller väl utvalda ingredienser för att se till att du får mest valuta för din reskassa. Det gör att just din resa unik och ger dig möjligheten att utforska fantastiska platser och kulturer!
Trygghet på resan
När du ger dig ut på ditt äventyr kan du känna dig trygg med att vi fortfarande finns där för dig. Om du stöter på oväntade situationer eller vill ändra dina planer finns vi där som support under hela resan tills att du är hemma igen!

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...