{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Åk på safari i Serentegi med KILROY
Åk på safari i Serentegi med KILROY

Upplev magiskt safari i Serengeti

Serengeti utgör en av världens mest legendariska nationalparker och är en episk destination för safari som lovar oförglömliga äventyr i den afrikanska vildmarken. Det är inte bara en plats – det är ett äventyr som tar dig med på en resa fylld med spännande djurupplevelser.

Se The Big Five i Serengeti

Vad kan du förvänta dig under ditt besök i Serengeti? Först och främst, magnifika möten med "The Big Five" (lejon, leoparder, elefanter, bufflar och noshörningar). Savannen är även hem åt en rik mångfald av andra djur, från giraffer till zebror och antiloper.

Upplev den storslagna migrationen

Det som särskiljer Serengeti är dess ikoniska stäppmiljö, vars vidder sträcker sig till oändligheten och skiftar dramatiskt mellan torra och regniga perioder. Under den spektakulära migrationen, en av världens mest hisnande naturscener, fylls Serengeti av en oavbruten ström av gnuer och zebror som korsar de utsträckta slätterna i jakten på färskt bete. Det är en syn som kommer att bränna sig fast i ditt minne för alltid om du får chansen att bevittna den!

Skräddarsydda äventyr och gruppresor

För att säkerställa en smidig, spännande och välskött upplevelse i Serengeti kan vi på KILROY arrangera skräddarsydda turer och safaripaket åt dig. Vi tar hand om alla detaljer – från boende på savannen till utflykter med erfarna guider som är väl bevandrade i området och kan dela med sig av all sin kunskap. Genom att boka din safaritur med KILROY kan du koppla av och helt enkelt njuta av den fantastiska upplevelsen av din safaritur i Tanzania.

Varför åka på Safari i Serengeti med KILROY?

Vi gör grovjobbet
När du bokar din resa med oss sätter du ihop ditt unika äventyr tillsammans med av av våra reseexperter. Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva så hittar vi de bästa alternativen på flygbiljetter, boende och upplevelser. Vi har även koll på allt det praktiska som visum, försäkringar, packningstips och annat!
Slipp turistfällor
The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som inte alltid är helt lätt att planera själv. Alla resor vi sätter ihop innehåller väl utvalda ingredienser för att se till att du får mest valuta för din reskassa. Det gör att just din resa unik och ger dig möjligheten att utforska fantastiska platser och kulturer!
Trygghet på resan
När du ger dig ut på ditt äventyr kan du känna dig trygg med att vi fortfarande finns där för dig. Om du stöter på oväntade situationer eller vill ändra dina planer finns vi där som support under hela resan tills att du är hemma igen!

Kan de här upplevelserna passa dig?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...