{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Segla i Kroatien

sailing-croatia-boats-cover
sailing-croatia-boat-aerial-sidebar

Segla i det vackra Kroatien

Drömmer du om att känna Södra Europas varma sommarbris medan du njuter av livet på däck?? Gå ombord för att hänga ett par dagar ute till havs längs Kroatiens magiska kust med andra unga backpackers från hela världen. Utforska det kroatiska havet om dagen, nattlivet på kvällen och upptäck varför detta område har blivit ett populärt resmål för många unga resenärer. 

Observera att vi även bokar båtturer i Kroatien som inte innefattar segling, kolla in alla turer nedan och hör av dig till oss så berättar vi mer om båten och vad turen innehåller! 

Vart kan jag segla i Kroatien?

Vi erbjuder olika typer av seglingsturer i Kroatien. Nedan kan du läsa alla detaljer om våra seglingsturer och boka online. Om du har några frågor eller vill ha hjälp med att planera en seglingstur i Kroatien på din resa, är du välkommen att kontakta oss.

Vilka kan segla i Kroatien?

Alla kan göra detta. Atmosfären på båtarna är episk, och består av små grupper vilket möjliggör dig att skaffa vänner från alla världens hörn. Från våra egna erfarenheter kan vi säga att det är allt från soloresenärer till vänner och par som reser på dessa båtturer. Det är i princip för alla, och troligtvis också för dig!

Snacka segling i Kroatien med oss

 

Varför segla i Kroatien med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...