{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Båtluffa & segla i Sydamerika

Båtluffa & segla i Sydamerika | KILROY
Båtluffa & segla i Sydamerika | KILROY

Båtluffa & segla i Sydamerika

Sydamerika har mängder av fantastiska öar att upptäcka och dessutom är det marina natur- och djurlivet helt otroligt och unikt. Utforska Sydamerikas gömda pärlor till sjöss på en segelbåt eller under en båtluff. Du kan komma att få uppleva kalkvita sandstränder utmed Colombias karibiska kust, besöka några av Brasiliens paradisöar och Galapagos legendarisk natur i Ecuador. Oavsett vart dina drömmar vandrar när det kommer till segling i Sydamerika, så hjälper vi dig att förverkliga drömmen!

Är du taggad på att segla i Sydamerika?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din seglats. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om segling och att båtluffa. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig. 

Hör av dig till oss!

Varför segla i Sydamerika med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...