{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Sydafrika

Resa till Sydafrika - Planera ditt äventyr med KILROY
Resor till Sydafrika - Planera ditt äventyr med KILROY

Resa till Sydafrika – safari och naturupplevelser

Sydafrika är ett drömresmål för många, även backpackers då det faktiskt går att resa hit även på en mindre budget. Nationalparkerna, den långa kusten och kulturen är bara några av de höjdpunkter som gör resor till Sydafrika till något alldeles speciellt. Åk på safari i Kruger National Park, hoppa bungyjump från 216 meters höjd och njut av vyn från toppen av Table Mountain i Kapstaden!

Få ett reseförslag till Sydafrika gratis

Skriv ett par rader om vad du vill göra så sätter vi hop ett förslag som passar din budget!

Tips på upplevelser för din resa i Sydafrika

  • Lär dig surfa på surfcamp i Kapstaden
  • Vandra uppför Table Moutain
  • Gör en roadtrip längs Garden Route
  • Dyk med vithajar i Sodwana Bay
  • Åk på vinprovning i Groot Constantia
  • Volontärarbeta på förskola i Kaptstaden

Upplev Kapstaden under din resa i Sydafrika

Kapstadens moderna centrum har allt från trendniga restauranger, butiker och ett grymt nattliv. Besöker du Kapstaden under din resa till Sydafrika får du inte heller missa den spektakulära vyn från toppen av Table Mountain. Robben Island är en annan cool sevärdhet för dig som är intresserad av Sydafrikas historia. Besök den gamla fängelseön där bland annat Nelson Mandela satt fängslad under många år. Tar du dig till Cape Point befinner du dig på platsen där Indiska oceanen och Atlanten möts. Rätt så coolt va?

Resa runt i Sydafrika - Garden Route

Längs den cirka 300 km långa sträckan Garden Route (officiellt kallad N2) som går längs kustlinjen mellan Mossel Bay och Storms River i Sydafrika finns det en hel del intressanta saker att upptäcka. I den lilla fiskarbyn Hermanus kan du se valar (mellan maj - december) och i Simonstown i Boulder's Beach stöter du med största sannolikhet på den afrikanska pingvinen. Fortsätt norrut till Kruger National Park för safari!

Det bästa sättet att resa längs The Garden Route är med hyrbil, campervan eller husbil. Det finns även säkra och moderna bussbolag som kör mellan storstäder och mindre städer i Sydafrika. 

När ska man resa till Sydafrika?

Sydafrika är ett resmål som kan besökas året om då klimatet varierar kraftigt mellan de olika regionerna. Även djurlivet skiljer sig åt olika tider på året. Under sommarmånaderna (mellan november och februari) är det torka i området kring Kapstaden. Under samma period är det däremot som allra regnigast i de norra delarna av Sydafrika. Fråga oss så reder vi ut när vad som är den bästa tiden att åka för just dig! 

Låter en resa till Sydafrika som något för dig?

Nice! Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och sätter gärna ihop ett förslag för din resa till Sydafrika och hela Asien. Boka in gratis reserådgivning via telefon eller i Stockholm så tar vi det därifrån!

Få gratis reserådgivning

Höjdpunkter i Sydafrika

Sydafrika är en av de mest populära destinationerna i Afrika. I Kapstaden har du klassikerna Taffelberget och den ökända Robben Island. Du hittar även häftiga nationalparker med rikt djurliv. Zooma in på kartan nedan för att se mer.

alt

Designa din drömresa i Sydafrika

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...